EseményekMotorkiállítás

Új programokkal hódított az Oldtimer Show

oldtimershow 2017 2Majdnem tökéletes időjárási körülmények között zajlott le a 2017-es Oldtimer Show. Közép- és Kelet-Európa legnagyobb oldtimer rendezvényének ismét a budapesti Vasúttörténeti Park adott otthont, április 7-9-ig.

Idén is rengetegen voltak kíváncsiak a megszokott és az új programokra, de legfőképpen az új „felhozatal”-ra. A közönség nem csalódott. A szokottnál is több pozitív visszajelzést kaptak a szervezők. Látható hogy az Oldtimer Show egyre nemzetközibb, a kiállított járművek majdnem fele külföldi volt.

A budapesti Oldtimer Show egyre népszerűbb a külföldiek körében is. Ukrajnától Nagy-Britanniáig mindenhonnan érkeztek kiállítók, látogatók és gyűjtők egyaránt. A nyugati országok nagy oldtimer-kiállításaihoz hasonlóan Magyarországon is beindulni látszik az oldtimer járművek adás-vétele, mind befektetési, mind kereskedelmi céllal.

A kiállítás struktúrája jól láthatóan megváltozott. Míg a korábbi években a West csarnokban csak szocialista gyártmányok voltak kiállítva, idén itt egész sor USA autót sorakoztattunk fel, köztük sok 20-as 30-as évek-beli fakerekűvel. Régebben volt olyan Oldtimer Show ahol 9 féle Rolls-Royce modellt mutattunk be. Idén a struktúrát a Fiat és a Porsche modellek felé billentettük el.

Jövőre ismét más kiállítási koncepcióval jelentkezünk, de ez maradjon egyelnőre titok. A jövőben is tervezzük az Oldtimer Találkozó kialakítását a Víztorony Parkban, de ezentúl csak az előzetesen regisztrált járműveket fogjuk a területre beengedni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Változatlan jegyár mellett idén új programok is várták a látogatókat. Az Interaktív Oldtimer Parkban filmezéshez használt kormányzati autókba és oldtimer harckocsikba lehetett beülni, valamint katonai oldalkocsis motorokra lehetett felülni.

A serdülő korú fiatal felnőtt családtagok kedvét keresve idén a Tuningautó Kiállítást magasabb szintre emeltük. A fesztiválsátorban és környékén a tuning autók mellett custom autók és átépített retro autók is tetszelegtek a közönségnek. A családok nagyon jól érezték magukat a parkban, többen a fűben ülve piknikeztek, vagy a fűbe leheverve nézték a csemetéiket ahogy játszanak.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük