KultúraMotoros zene

Túlvilági lények miatt ölte meg magát a Huntress énekesnője?

huntressJill Janus, a Huntress, kaliforniai metal együttes énekesnője nemrégiben követett el öngyilkosságot. Súlyos mentális betegségekkel küzdött egész életében – hangok, látomások kínozták.

A csodaszép külsejű és remek hangú énekesnő 43 éves volt, amikor úgy döntött, eldobja magától az életet. Mániás depresszióval, alkoholproblémákkal és szkizoaffektív zavarral küzdött.

Sokszor veszítette el a kapcsolatot a valósággal, hallucinációk gyötörték. Elmondása szerint, egészen kicsi korától kezdve voltak látomásai, amelyek azután bekövetkeztek, s emiatt az iskolában csúfolták, megverték, mert hát milyen a gyerek – nem fogadja el, ha valaki „más”.

Jillnek folyamatosan voltak kapcsolatai túlvilági lényekkel, és számos esemény, találkozás, emberi arcok kimaradtak a memóriájából, nem emlékezett sok mindenre – elveszítette a hosszútávú memóriáját.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az énekesnő azt nyilatkozta, hogy mindig voltak öngyilkos gondolatai – talán ezt sugdosták folyamatosan a fülébe… S végül sajnos megtette…

A Huntress dalai, klipjeinek világa méltán tükrözi Jill kapcsolatát a túlvilági dolgokkal, hiszen a videok felérnek kis horrorfilmekkel.

A Huntress Los Angelesben alakult 2009-ben, s három albuma jelent meg: 2012-ben a Spell Eater, 2013-ben a Starbound Beast és 2015-ben a Static.

A Huntress mellett Jill két másik zenekarban is énekelt, mégpedig Nita Strauss-al a The Starbreakers-ben és a Chelsea Girls-ben.

Pontosan az idei évben szerették volna felvenni a Huntress negyedik nagylemezét, valamint Jill egy rockoperában is dolgozott.

Valószínűleg felemésztették a mentális betegségek, a hangok, a látomások és már nem bírta el az énekesnő. Legyen neki könnyű a föld!

Forrás: hammerworld, wikipédia
Fotó: mwdwn Music

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük