EseményekHírekMotoros találkozó

Kristi Noem, Dél-Dakota állam kormányzója is csatlakozott a sturgisi Legends Ride-hoz

Sturgis Legends Ride Kristi Noem

A hírességek közül idén egyetlen nőként Kristi Noem, Dél-Dakota állam első női kormányzja is csatlakozott azon sztárvendégek hosszú listájához, akik részt vettek a 2022-es Sturgis Buffalo Chip’s Legends Ride-on augusztus 8-án, a 82. Sturgis Rally során.

“Megtiszteltetés, hogy Dél-Dakota kormányzója, Kristi Noem ismét csatlakozik hozzánk a Legends Ride-on” – mondta Rod Woodruff, a Sturgis Buffalo Chip elnöke. “Nem sok kormányzó hajlandó és képes felpattanni egy motorra és vezetni egy jótékonysági túrát, hogy segítsen pénzt gyűjteni a jótékony célokra. Áldottak vagyunk, hogy van egy olyan kormányzó, aki törődik a motorosokkal és a szabadságjogokkal, amelyeket élvezünk. Nagyon büszkék vagyunk Kristi Noem kormányzóra.”

A Legends Ride-ot követő fogadáson Noem kormányzó személyre szólóan dedikálta a “Nem az első rodeóm” című önéletrajzi könyvének korlátozott számú példányait. Néhány szerencsés a könyv átadásakor közös fotót is készíthetett a kormányzóval.

Minden vásárlásból származó bevétel a Buffalo Chip által kiválasztott Legends Ride jótékonysági szervezeteket, az SD Special Olympics Rapid City Flame-et és a Sturgis Motorcycle Museum and Hall of Fame-et támogatja.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Legends Ride csak egy része a számos programnak, amiket  a Sturgis Buffalo Chip 2022-ben is tartogat a résztvevőknek. A vendégek megtapasztalhatják a világszínvonalú előadóművészek előadásait, izgalmas eseményeket, színvonalas motorbemutatókat, értékes jótékonysági rendezvényeket, szívbemarkoló mutatványokat, vadregényes versenyeket és még sok minden mást. A lehető legbiztonságosabb élmény érdekében minden esemény szabadtéren, nyitott környezetben zajlik.

A Sturgis Buffalo Chip eseményeinek teljes listája a BuffaloChip.com/EVENTS oldalon érhető el. A Buffalo Chip ad otthont a Sturgis Rally Információs Központnak és az ingyenes Sturgis.com hivatalos Sturgis Rally regisztrációs program hivatalos szponzora.

Billy Lane hat év börtönbüntetést kapott

Az idei jótékonysági motorozáson többek között részt vett még a motorépítő Billy Lane, valamint Cory és Zach Ness és Kevin Sorbo színész is. A teljes és korábbi celebrity listát itt tudod megnézni.

Forrás

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük