fbpx
EseményekKiemeltMotoros találkozó

37 fokban csak a tóparton jó a motoros találkozó: 32. Pirates Family MC motoros találkozó a Szelidi-tónál

Pirates Family MC 32. Motoros Találkozó Szelidi-tó 2023 augusztus 24-27A hétvégén Szelíden jártam a Pirates Family MC nyári bulijában, amit évek óta nem tudtak megrendezni. Na most bepótolták a lemaradást.

Pénteken érkeztem az, esti órákban. Amint tudtam, dobtam a laboros, ruhát a sarokba, felmálháztam a motort és, már indultam is a szelidi tóhoz.

Szobát foglaltam, az az igazság, hogy már nem bírom napokig a sátrazást (anno szerdától vasárnapig az volt a lakhelyem… ahh, régi szép idők…).

Emlékszem első kalózos motoros találkozom voltaképpen az első motoros találkozom volt, 2002-ben. Még a Duna partján, Foktőn, a Fekete Horgony kocsmában és környékén rendezték meg a tavaszi bulit, ha jól tudom és emlékszem. Abban az évben már a nyári rendezvény Szelíden volt.

Az évek múlásával nőtt a létszám, egyre többen érdeklődtek a kalózok bulija után… az idei már ha jól emlékszem a 13. Nyári motoros találkozójuk, ahova eljövök. Egyébként a 33. volt már összesen. Nagyon ritka, hogy egy klub ilyen múltra tekinthet vissza.

Pirates Family MC 32. Motoros Találkozó Szelidi-tó 2023 augusztus 24-27

Nagyon jól éreztem magam, bár a hőség igencsak befolyásolta a helyzetet… nem volt kényelmes és kellemes sehol, csakis a szelidi tóban! Úgy ültünk ott 3-as, 4-es csoportokban, mint a meleg hegyi patakokban a páviánok!

Szombaton felvonulás volt, de a létszám igencsak megcsappant, ha jól saccoltam max. 50 motor vett részt… du. kettőkor kezdődött és, 37 fok volt!!!

Még több kép a Pirates Family MC motoros találkozóról a galériában

A hangulat viszont elképesztő volt. Sok-sok zenekar és azért szombaton a létszám is elég jól maximalizálódott a területen.

Pénteken fellépett a Hengörfej, az egyik kedvencem, továbbá Romeo Vérzik, Alvinék, Időutazó, a kisszínpadon egész hétvégén a Road Runner és az Indián Joe band szólt.Pirates Family MC 32. Motoros Találkozó Szelidi-tó 2023 augusztus 24-27

Szombaton pedig a tóban ücsörgés után a Mudfield és Karhago szórakoztatott bennünket. Napközben a felvonulás mellett is gondoskodtak a fiúk a szórakozásról. Rendeztek sörivó versenyt, mellszépségversenyt, volt motor hangerő mérés és még fegyver bemutató is.

Gyönyörű motorkülönlegességek is megjelentek meg szebb emberekkel, motoros csajokkal. Jó volt látni napközben a fák között hűvösben ismerkedő, beszélgető, üldögélő embereket nézni. Órákig nevetgéltek, társasoztak, volt kávéfőző is a sátrak között!! Megcsodálták egymás járgányait, ötleteket, tanácsokat cserélgettek egymással, új kapcsolatok, barátságok születtek.

Pirates Family MC 32. Motoros Találkozó Szelidi-tó 2023 augusztus 24-27

A Szelidi tó egyébként az utóbbi időben nagyon szépen kiépült. Vize kellemes és tiszta. Érdemes ellátogatni a szittyó térre, strandolni lehet fizetős és szabad strandon is. Ajánlom, hogy jövőre látogassatok el ide!

***

A nyereményjátékunkra a helyes megfejtés a Fekete Horgony MC volt. Így hívták ugyanis 2005 előtt a Pirates Family MC-t. (A klub történetét elolvashatod a honlapjukon.)

A nyertesek nevét korábban nem hozhattam nyilvánosságra, ugyanis a belépőjegyük a bejáratnál a nevükre volt leadva.

A nyereményjátékunk nyertesei a következők voltak:

  • Nagy Orsolya
  • Balla Orsolya (ő a korábban kisorsolt Bodnár Zsófia helyére lett kisorsolva)
  • Dinnyés Andrea
  • Makkai Attila

Remélem mindannyian jól szórakoztatok ezen a hétvégén!

Játszatok legközelebb is velünk!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

5 1 vote
A cikk értékelése
Average
5 Based On 1
Subscribe
Visszajelzés

guest
1 Hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Urbán Edit
Urbán Edit
2023 augusztus 30. 08:23

Ott voltunk a párommal..Nagy élmény volt az Időutazó Rock Band koncertje.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x