EseményekMotoros találkozó

Veterán emléktúra és börze a Balatonnál

siofok veteran 080512 3419Minden évben Pünkösdkor koncertekkel, gyermekműsorokkal ünnepelik a települések a balatoni szezon kezdetét.

Nem volt ez másképp idén sem. A gyönyörű időjárás a motorosokat is a tó köré csábította.

Az országban motorozva több éve gondolkozunk rajta, hol lehet az a rengeteg motoros, akiknek minden évben több száz motort eladnak a kereskedők. Igaz, viszonylag ritkán motorozunk a Balaton környékén. Ezen a hétvégén fény derült a rejtélyre. A motorosok 10-15 fős csapatokban jöttek velünk szemben az úton amint eljutottunk a Balaton déli partjára.

 

A Balatonnál mindig van valami érdekes, ami miatt érdemes erre motorozni. De ha mégsem, egy csobbanásra, egy lángosra vagy sült halra még hétköznap délután is el lehet ide ugrani. Ha pedig az egész hétvégét motorozással szeretnénk tölteni, jó program megkerülni a tavat.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Siófoki Veterán Motor Klub háromévente rendezi meg azt az emléktúrát, amelyen idén május 10-én száznál is több veterán jármű kerülte meg a Balatont Siófokról indulva Keszthelyen, Badacsonyon, Tihanyon és Balatonalmádin át. A túra során több helyen megálltak, ami látványnak sem volt rossz, jó fotótémát adtak a turistáknak.

Még több kép a galériában!A rendezvényen az ország legnagyobb klubjainak tagjai és számos külföldi meghívott is részt vett gyűjteménye legértékesebb és legrégebbi darabjaival, amelyek között az 1900-as évek elejéről származó járműveket is találhattunk. Az útvonalat idén is – ahogy minden évben – a siófoki Wild Brothers MC biztosította. (A klub 2007. november 3. óta a Ghosts MC Hungary Hangaround klubja.) A résztvevőket Keszthelyen a Georgikon Majormúzeumban Ruzsics Ferenc polgármester fogadta.

A pünkösdi rendezvénysorozat részeként a siófoki veteránosok már pénteken is tartottak egy motoros felvonulást a városban, vasárnapra pedig egy kiállítással egybekötött veteránbörzét szerveztek. A börze részeként délután ismét felvonultak a környéken, hogy ne telhessen el nap a hosszú hétvégén motordübörgés nélkül.siofok veteran 080512 3372siofok veteran 080512 3392siofok veteran 080512 3396siofok veteran 080512 3410

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük