EseményekHírekMotoros találkozó

25. Ride to work day – hétfőn csatlakozz te is!

NewRTWBumperStickerMióta a naptár szerint tavasz van, minden hétvégére jut egy figyelemfelkeltő motoros demonstráció. Ezúttal az időjárás figyelmét kellene felhívni arra, hogy már itt a motoros szezon!

Nem tudom, van-e még olyan ember Budapesten, vagy akár az egész országban, aki nem hallotta még elégszer, hogy sokkal jobban oda kellene figyelni a motorosokra a közlekedésben, és hogy ha még több motoros lenne – értsd: többen használnák ingázásra, közlekedésre a kétkerekű járművüket -, akkor jelentősen csökkenne a nagyvárosok forgalma, több pakolóhely és kevesebb szmog lenne.

Ha jobban belegondolok, 1992-ben, amikor a “Ride To Work Day” ötlete megszületett, még híre-hamva sem volt a mostani hatalmas dugóknak, igaz motorral is sokkal kevesebben jártak, tehát a helyzet azóta nem hogy javult volna, inkább romlott. A konklúzió tehát az, hgy nem lehet elégszer elmondani a fentieket.

Idén június 20-ra esik a harmadik hétfő. Ez az a nap, amikor mindenkinek, akinek van robogója vagy motorja, azzal kellene mennie munkába. Ha mindenki így tenne, valószínűleg látványos lenne a különbség egy átlagos hétköznaphoz képest.

Ha még többet szeretnél tudni a Nemzetközi Motorozz Munkába Napról, olvasd el korábbi cikkeinket, vagy kattints a nonprofit szervezet honlapjára!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

fileride to work 2016

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük