EseményekHírekMotoros találkozó

10 jegyet sorsolunk ki a soltvadkerti motoros találkozóra

soltvadkerti talalkozo plakatXVI. találkozójára invitál, a közel 20 éves múlttal rendelkező Kiskőrösi Motoros Baráti Kör!

A soltvadkerti Vadkerti-tó ideális helyszín a rendezvény megtartására! Kulturált, tágas, árnyas (fontos, mert nagyon fog sütni a nap) kemping várja az idelátogatókat, na és persze a szokásos welcome drink 2016. május 20-22. között a Kiskőrösi Motoros Baráti Kör szervezésében.

Lesz minden, ami ilyenkor szokás és még olyan is ami nem! Játékok, vetélkedők, biker bazár, tattoo, koncertek, kitűnő konyhával üzemelő sörsátor! Óriási koncertsátrat is állítunk, hogy ne legyünk kiszolgáltatva az időjárás szeszélyeinek!

A gumiégetőkre is készülünk! A táborban fog üzemelni egy gumiszerelő műhely, és mellette különböző minőségű és állapotú használt gumit is vásárolhattok.

Szombaton 30 kilométeres felvonulást teszünk. Aki ennél többet szeretne motorozni az is talál magának úti célt a környéken bőven! A soltvadkerti Veterán motorkerékpár kiállítás, a kiskőrösi Old Car Múzeum vagy a Közlekedési Múzeum, de az izsáki Pálinka Múzeum is kitűnő, a motorosok érdeklődési körébe tartozó látnivalók – csak hogy néhányat említsek a sok közül.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Aki nem siet haza vasárnap, az ellátogathat a szomszédos Kiskőrösre ahol éppen ezen a vasárnapon rendezik a Rétesfesztivált.

Sok-sok színes programmal és baráti szeretettel várunk minden motoros és nem motoros érdeklődőt! Neked is itt a helyed!

További részletek a Kiskőrösi Motoros Baráti Kör facebook oldalán!

Azok között az olvasóink között, akik 2016. május 15-ig regisztrálnak az alábbi linken, öszesen 10 db belépőjegyet sorsolunk ki a motoros találkozóra.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük