HírekMotorokMotorozás

Először női csapat a BMW GS Trophy-n!

bmw motorrad international gs trophy 2016A BMW Motorrad GS Trophy történetében először állhat rajthoz női csapat a jövőre megrendezendő versenyen.

A BMW Motorrad kétévente rendezi meg amatőr túraendurósok számára az egyedülálló élményt nyújtó BMW Motorrad GS Trophy-t.

A megmérettetés 2016 tavaszán esedékes döntőjén – először a GS Trophy történetében – egy kizárólag női versenyzőkből álló, háromfős csapat is bizonyíthatja tudását.

A döntő helyszínén, Délkelet-Ázsia rendkívüli izgalmakat ígérő tájain, azok a hölgyek állhatnak rajthoz a csapat tagjaként, akik a 2015. szeptember 9-e és 16-a között Dél-Afrikában megrendezett selejtezőn a legjobbaknak bizonyulnak.

A kvalifikációra a BMW minden amatőr endurós hölgy jelentkezését várja – esetükben, ellentétben a férfiakkal, nem feltétel az, hogy BMW GS tulajdonosok legyenek.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A koncertekkel, partikkal és a BMW Enduro Academy tréningjeivel egybekötött döntő előszobájába bárki bekerülhet, aki június 26-áig leadja nevezését a GS Trophy weboldalán.

A jelentkezők közül a BMW Motorrad zsűrije – figyelembe véve a nevezők motorozási készségeit és csapatmunkára való alkalmasságát – választja ki azt a 10 motorost, aki a BMW Motorrad költségén a dél-afrikai selejtezőre utazhat.

A GS Trophy döntőjén vegyes vagy férfi csapatokban indulni szándékozó magyar motorosok, a 2016-os döntőre a kelet-közép-európai selejtezőjében szerezhetnek kvótát.

A kvalifikációra augusztus 28-a és 30-a között kerül sor a tavakkal körülölelt lengyelországi Dadajban. A BMW Motorrad GS Trophy kelet-közép-európai selejtezőjére az en.gstrophy.pl weboldalon nevezhetnek a motorosok.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük