HírekMotor felszerelésMotorok

Kaland és maxi enduro motorgumi a Metzelertől

Metzeler Karoo 4 enduro gumiabroncs

Az új KAROO 4 továbbfejleszti a kétkerekűekre összpontosító márka know-how-ját, hogy új teljesítményszintet érjen el a maxi enduro szegmensben. A 2022 márciusától kapható gumiabroncs a jelenlegi KAROO 3-at váltja fel.

A díjnyertes KAROO 3 utódja, a KAROO 4 a METZELER termékcsalád legújabb generációját képviseli: a kaland- és maxi enduro motorkerékpárok felszerelésére szánt, on/off használatra tervezett bütykös gumiabroncs.

Az új KAROO 4 még a legmodernebb, legújabb közepes és nagy lökettérfogatú enduro motorkerékpárokat is feljavítja, amelyek aszfalton és terepen egyaránt közlekednek, és a legfejlettebb vezetői segédrendszerekkel összhangban működik. A KAROO 4 egy rendkívül sokoldalú termék, amely elődjéhez, a KAROO 3-hoz képest jelentős javulást biztosít a terepen és a nedves úton nyújtott teljesítményben, még teljes terhelés esetén is.

Kinek készült a KAROO 4?

  • Kalandmotorok tulajdonosai, olyan motorosok, akik 50%-ban terepen, 50%-ban terepen használják a motorkerékpárjukat, és korlátok nélküli élményeket keresnek. Megbízhatóságot és teljesítményt keresnek különböző időjárási körülmények között, stabilitást még teljes terhelés mellett is, és kilométereket.
  • Motorosok, akik szeretnék kipróbálni képességeiket és motorjuk képességeit, értékelik a terepjáró teljesítményt egy gumiabroncsban.
  • A “scrambler” stílusú gépek tulajdonosai, akik agresszív, bütykös megjelenést igényelnek anélkül, hogy feláldoznák az országúti teljesítményt, különös tekintettel a kezelhetőségre és a biztonságra nedves úton.

Metzeler Karoo 4 enduro gumiabroncs

A KAROO 4 fő előnyei a következők:

  • Példaértékű off-road vonóerő a szabadalmaztatott futófelületi kialakításnak köszönhetően.
  • Jelentős kezelhetőség az úton még teljes terhelés mellett is, a METZELER MRC[1] technológiával ellátott profilnak köszönhetően, amely a “bütykök” ellenére javítja a vonalvezetést.
  • Rendkívüli kopás-, vágás- és szakadásállóság a szénfekete alapú keverékeknek és a talpfelület optimalizálásának köszönhetően.
  • Csúcsteljesítmény nedves úton és integráció a rider segédeszközökkel. A KAROO 4-ben található technológiák kombinációja lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy biztonságosan kezeljék a különböző időjárási körülményeket és útfelületeket, beleértve a vészfékezéseket is.

Metzeler Karoo 4 enduro gumiabroncs

A futófelület mintázata

A KAROO 4 forradalmian új, szabadalmaztatott futófelületi kialakítással rendelkezik, amely mind aszfalton, mind különböző típusú terepeken megnöveli az abroncs mindenoldalú teljesítményszintjét.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ami az országúti teljesítményt illeti, a METZELER mérnökei különösen az általános kezelhetőség és a nedves úton való viselkedés javításán dolgoztak, és olyan bütykös mintázatot fejlesztettek ki, amely lehetővé teszi, hogy bizonyos dőlésszögeket még nedves körülmények között is biztonságosan kezeljen. A terepen a KAROO 4 különösen a nagyon puha felületeken, például homokon, sárban és agyagon növeli a teljesítményszintet.

Lapozz a folytatáshoz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük