HírekMotor felszerelésMotorok

A Continental hat új motorkerékpár abroncs mintázatot dob piacra 2020-ban

continental contisportattack4 gumiabroncsA Continental motorabroncs üzletága a 2020-as évet számos újdonsággal kezdi meg. Összesen hat új gumiabroncs típussal frissül a kínálat, de lesz olyan abroncs is, amelytől el kell búcsúzni.

ContiSportAttack 4

Az újonnan piacra dobott ContiSportAttack 4 közúti sportabroncs a ContiSportAttack 3 utódjaként abban különbözik elődjétől, hogy sokkal nagyobb érintkezési felülettel rendelkezik az extrém dőlésszögek esetében is. Emellett több fontos tulajdonságát, így például a tapadását és a kezelhetőségét is optimalizálták. Az alapanyagában található BlackChili keverék pedig új szintre emeli a ContiSportAttack abroncsot.

ContiRaceAttack 2 és ContiRace Attack 2 Street

A sportosabb élményt kereső vásárlók számára a portfolióban megtalálható a ContiRaceAttack 2 Street közúti hipersport gumiabroncs. Ez a versenyabroncs nemcsak a mindennapi közlekedés által támasztott kihívásokkal birkózik meg könnyedén, de a ContiRaceAttack Comp.End szerepét is átveszi.

Azok számára, akiknek az amatőr versenypálya jelenti a második otthont, ideális választásnak bizonyul a kompromisszumok nélküli, versenyzésre optimalizált ContiRaceAttack 2. Az abroncs „soft” és „medium” kivitelben egyaránt elérhető. A csökkentett légnyomás és a gumiabroncs melegítő funkció a legjobb teljesítményt garantálja a versenypályákon is. Mindkét gumiabroncs típus remekül teljesít a stabilitás és a tapadás terén is, többek között a BlackChili összetevőnek köszönhetően.

TKC 70 Rocks

continental TKC70 rocks gumiabroncsA Continental 2020-as abroncs offenzívájának negyedik szereplője a TKC 70 Rocks, ami egy középső futósáv nélküli hátsó kerékre való abroncs, amelynek teljes futófelületén kapaszkodó élek találhatók. A TKC 70 és a TKC 80 közötti átmenetként szolgál, többféle terepen használható, mint a TKC 70, de jobban teljesít az utakon, mint a TKC 80, így vonzó alternatívát nyújt azoknak a motorosoknak, akik szeretik a szabadságot és a hosszú utakat. A TKC 70 Rocks abroncsot kombinálhatjuk a TKC 70-el is az első kerékre, ami azok számára lehet ideális választás, akiket csábítanak a messzi tájak.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

ContiRoad

continental contiroad gumiabroncsA ContiRoad a sport túraabroncsok kategóriában jár az élen. Ezt az agilis maratoni abroncsot a németországi Korbachban tervezték. Jellegét tekintve valahol a ContiRoadAttack 3, és elődje, a ContiRoadAttack 2 között helyezkedik el. Bár az ’EVO’ sorozat gyártása véget ért, a ContiMotion továbbra is a portfolió része marad.

ContiStreet

continental contistreet gumiabroncsA közepes és kis lökettérfogattal rendelkező motorok számára bemutatjuk a ContiStreet abroncsot, ami egy teljesen új, szerkezetű gumiabroncs, amely a ContiGO! (City) utódjaként kerül a piacra. A ContiRoad-hoz hasonlóan a ContiStreet-et is a rendkívül sikeres, többszörösen díjnyertes, korbachi ContiRoadAttack 3 alapján tervezték. Mindkét abroncs kiemelkedő teljesítményt nyújt a biztonság, a tapadás és az élettartam terén.

A Continental a motorkerékpár abroncsok iránti megnövekedett globális keresletre való tekintettel gyártási kapacitásokat hoz létre Ázsiában. Az évek során a megbízhatóság szinonimájává vált „Kézzel készült Németországban” címke továbbra is felkerül az összes olyan radiál gumiabroncsra, amelyet a korbachi telephelyen gyártanak. Az új termékekről és a Continental teljes 2020-as motorkerékpár portfoliójáról a conti-moto.com oldalon áll rendelkezésre több információ.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük