fbpx

2022-ben új színben a Honda Rebel és a Gold Wing

Új színekben a Honda Rebel és a Gold Wing 2022-ben

A Honda Rebel duója, a CMX500 és CMX1100, valamint a GL1800 Gold Wing és a Gold Wing Tour vadonatúj fényezéssel érkezik jövőre a hazai Honda márkakereskedésekbe.

Az A2-es jogosítvánnyal is vezethető CMX500 Rebel az idei év legkelendőbb „Custom” motorkerékpárja Európában. A klasszikus, időtlen, mindamellett modern CMX500 Rebel azonnali sikert aratott a 2017-es szezonban. Népszerűsége azóta is töretlen, hiszen – nem csak a férfiak kedvelik, hanem a hölgyek is, hiszen a tulajdonosok 33%-át ők teszik ki.

Otthonra is kéne egy: Honda CMX 500 Rebel Special Edition 2020 teszt VIDEÓVAL!

Már kapható Matt Jeans Blue Metallic, Graphite Black és Matt Axis Grey Metallic színekben, 2022-re egy vadonatúj Pearl Organic Green fényezés csatlakozik a listához. Nagyobb testvére, a CMX1100 Rebel szintén színesítést kap második értékesítési szezonjában, így Gunmetal Black Metallic mellett már Pearl Stallion Brown árnyalatban is megvásárolható a modell.

Nézd meg a 2022-es Hondákat a galériában

A Honda Gold Wing már a 999 cm3-es ősmodell 1975-ös bemutatkozásakor ikonná vált, s azóta is az utazómotorok legjobbjaként tekinthetünk rá. Több évtizedes pályafutása során mérete és összlökettérfogata is folyamatosan nőtt, egyúttal luxus, minőség és kényelem terén is évről évre egyre magasabbra tette a lécet. A 2022-es modellévre a GL1800 Gold Wing és a GL1800 Gold Wing Tour is feltűnő, új színfrissítéseket kapott.

Az utazómotorok legjobbja: Honda GL1800 Gold Wing 2020

A manuális váltóval felszerelt GL1800 Gold Wing Tour Gunmetal Black Metallic színben lesz elérhető, új „befeketített” blokk-kal, tovább erősítve az utakon való megjelenését és karakterét.

A Gold Wing Tour DCT váltóval és légzsákkal ellátott változata új, élénk Glint Wave Blue Metallic és Pearl Glare White fényezési opciókat tartalmaz a jövő évi szezonra, csatlakozva a Gunmetal Black Metallic színsémához.

A DCT-vel forgalomba kerülő GL1800 Gold Wing mostantól az elegáns. új Matt Jeans Blue Metallic fényezéssel is elérhető lesz.

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x