fbpx
HírekMotorokMotorozás

Sopronban bővült a polgárőrök motorparkja

Yamaha FJR 1300 a soproni polgárőröknekA Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságnak köszönhetően két darab Yamaha FJR 1300 típusú motorkerékpárral gazdagodott a soproni polgárőrök gépjárműparkja.

A polgárőrök minden településen a rendőrség munkáját segítik, ezért is fontos, hogy a rendőrökével közel azonos felszereltségük legyen. A jó állapotban lévő, keveset használt motorkerékpárokkal még gyorsabbak és hatékonyabbak lesznek a soproni polgárőrök is.

“A két négyhengeres, 1300 köbcentis motort a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese, Dr. Forrai Zsolt r. ezredes adta át Csaplár Zoltánnak, a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség vezetőjének, és Vig József Attilának, a Soproni Polgárőr Egyesület elnökének.

A Yamaha FJR1300AE lesz az új olasz rendőrségi motorkerékpár – VIDEÓVAL!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A pénteken tartott ünnepélyes átadón a rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes hangsúlyozta, hogy két nagy teljesítményű, kiváló állapotban lévő, keveset futott motorkerékpár kerül a mai nappal legfontosabb stratégiai partnerük birtokába. A járművek átadásával a cél az volt, hogy a soproni polgárőrség munkájának hatékonyabbá tételével, mobilitásuk fokozásával növeljük a közbiztonság fenntartását célzó járőrtevékenységüket.” – írja a Kisalföld.hu

5 1 vote
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x