HírekMotorbemutatóMotorok

A Yamaha FJR1300AE lesz az új olasz rendőrségi motorkerékpár – VIDEÓVAL!

Yamaha olasz rendőrmotorA Yamaha Motor Europe NV olasz fiókja létrehozta a “Yamaha a rendőrségnek” projektet, melynek révén hosszú távú együttműködésre lépett a helyi bűnüldözéssel és a közigazgatással.

A „Yamaha a rendőrségnek” programnak köszönhetően az olasz rendőrség ezentúl egy speciálisan a rendőrség számára kialakított motorkerékpáron, a valaha volt legfejlettebb Yamaha Sport Tourer-en végezheti a munkáját ezentúl.

Az új Yamaha 90 FJR1300AE járműflotta nemrég megérkezett az olasz nemzeti rendőrséghez, így mostantól egy speciálisan felszerelt, fejlett, megbízható járművön járőrözhetnek és garantálhatják a közrendet és a polgárok biztonságával kapcsolatos összes szolgáltatást a motoros rendőrök.

Az új rendőrmotor jellemzői:

  • Az FJR1300AE 1,298 cm3-es négyhengeres, soros motor hajtja, amely kiváló gyorsulást, sportos teljesítményt és alacsony üzemanyag-fogyasztást garantál. A rendőrök finom feladatainak ellátása során ez a motor minden helyzethez megfelelő vezetési stílust tesz lehetővé.
  • Az olasz nemzeti rendőrség fehér és kék színeivel és logóival van ellátva, valamint az INTAV Srl-vel együttműködésben kialakított speciális felszereléssel, amely a következőkből áll:
  • Teleszkópra szerelt LED villogó jelzőfény
  • Egy pár első villogó fény LED-technológiával, a szélvédőbe integrálva
  • Hangkészlet, amely egy pár neodímium hangszóróból áll, süllyesztett profilú, master és slave készülékekkel, elektronikus modullal felszerelve
  • Beépített kéttónusú sziréna, vészhelyzeti / mentési hanggal
  • Irányító rendszer vízálló nyomógombos panellel, háttérvilágítású gombokkal

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük