HírekMotorokMotorozás

2016-ban beszerezheted a BMW okostelefon-tartóját!

bmw okostelefon tarto 2016Navigálás, telefonálás, zenehallgatás és sok más lehetőség – a modern okostelefonok képességei szerteágazóak és tökéletesek arra, hogy a motorozást még komfortosabbá és eseménydúsabbá tegyék.

Ezért a BMW Motorrad egy okostelefon-tartót tervezett, amellyel egy legfeljebb 5″ nagyságú készülék gyorsan és biztonságosan a kormánybilincsekhez rögzíthető, így szavatolva az optimális láthatóságot és kezelhetőséget.

Segítségével a motoros igénye szerinti irányban, mind függőlegesen mind vízszintesen rögzíthető a készülék.

Az okostelefon-tartót a BMW Motorrad Navigator V konzoljával (kiegészítő tartozék) lehet a motorkerékpárra szerelni.

A robusztus, műanyag kemény tok nemcsak a portól és a víztől védi az okostelefont, hanem egyúttal a lehető legjobb láthatóságot is biztosítja az átlátszó és tükröződésmentes, hajlékony fóliás betekintő ablakának köszönhetően.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az áramellátás a motorkerékpár elektromos csatlakozóján (extrafelszerelés), a töltés pedig micro-USB-n keresztül, vagy ha a készülék támogatja, akkor vezeték nélkül a Qi szabványnak megfelelően történik. Utóbbinál a megfelelő energiaátvitelt az elektromágneses indukció szavatolja, a töltés folyamatáról pedig egy LED ad visszajelzést.

A csúszást, rezgést és rázkódást gátló zselés betét gondoskodik az okostelefon biztonságos és gondos elhelyezéséről, továbbá a hőelvezetésről.

Az új BMW Motorrad okostelefon-tartó várhatóan 2016 második negyedévében lesz elérhető.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük