CsajokMotoros divat

Német stílusban

BMW Motoros kollekcio 2011 32A 2011-es modellévvel két csoportra osztotta motoros ruházati termékeit a német motorgyár: a funkcionális és az utcai viselet ezentúl elkülönül egymástól.

A BMW Motorrad Ride kínálat újdonsága a lezser fazonú Club bőrkabát női és férfi változata és a Boulder 2 kabát, amelyek újfajta, korszerű anyagösszetételükkel és új szabásukkal egyaránt alkalmasak hétköznapi és szabadidős viseletnek. Megújul az Atlantis 3 kesztyű és a ProTouring 2 csizma is, továbba a félmagas szárú Sneaker X cipő, ami a meleg nyári hónapokra jelent komfortos megoldást. További újdonság a Doubleface fleece-kabát, amely puha mikrofleece-bélésével és szélfogó membránjával hatásosan benn tartja a meleget, és felettébb komfortos is.

Több mint 70 elemmel bővült a BMW Motorrad márkarajongói termékeinek (BMW Motorrad Style) kínálata a 2011-es modellévre, ami négy különböző kollekciót ölel fel Style Log, Style Heritage, Style DoubleR, és Style GS néven. Ezek közül mindegyiknek megvannak a saját színei és jellegzetes, visszatérő motívumai. A BMW Motorrad Style termékcsoport mindegyik eleme szabadidős rendeltetésű, vagyis funkcionálisan nem kapcsolódik a motorozáshoz.

Az új modellek a 2011-es szezon elejétől kaphatóak a márkakereskedésekben. BMW Motoros kollekcio 2011 31BMW Motoros kollekcio 2011 33BMW Motoros kollekcio 2011 36BMW Motoros kollekcio 2011 48

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük