fbpx
EseményekMotoros találkozó

XVI. Koppány buli Sápon

wm normal s6302089A dög meleg és a szúnyoginvázió ellenére hatalmas buli volt a június 10-13. között a Koppány motoros találkozón.

A Koppány MC nyílt napot tartott a sápi klubházában csütörtökön, ahol rendesen falhoz állítottuk az agysejteket… Halál a májra! De persze a találkozó első estéje sem maradt koncert nélkül. Amikor megérkeztünk a helyszínre, már pakolta a hangszereket a WAN-TED együttes a klubház udvarában. A családiasra sikeredett bulin, egy platón játszott a zenekar, az énekes, Lukács Zsolt, alias Rocker-Zsolti pedig a közönség között nyomta.

Ahhoz képest, hogy „még csak” csütörtök volt, mivel másnap sokan melóztak, nem hazudtolta meg magát az ősi magyar virtus. Sőt, akkor is kitartott a közönség, amikor egy időre kiment az erősítő – legalább pihent egy kicsit az együttes a folytatás előtt…

A péntek már kicsit rugalmasabban telt mindenkinek, és szabadjára engedhették „volna” azt, ami csütörtök este mégis benn maradt. Telt-múlt az idő, sörözgettünk, üldögéltünk, küzdöttünk a szúnyogokkal… Keserves kínok árán rá kellett jönnünk, hogy a szúnyogok gerjednek az Off szúnyogriasztóra. Úgy látszik, náluk fordítottan fejtette ki a hatását a szer…

No, de nem csüggedtünk, akkor sem, amikor kiderült, hogy este 8-kor miért nincs még semmilyen zene, a színpad miért üres… Amikor már az Energiaszolgáltató kocsija is begördült a motoros találkozó helyszínére, leesett, mi van. Bár, az senkinek sem jutott eszébe a nagy dumálás közepette, hogy megkérdezze a szervezőket, hol marad az „aláfestő zene”…

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Később mégis megoldódott úgy-ahogy a „probléma”, mert valamit ügyködtek a színpadon, és a Rotorika azért végigjátszotta a tervezett koncertet. Nos, ez volt az a pillanat, amikor el kellett mennünk sürgősen haza.

Még több kép a galériában!

Azonban, délután már újra frissen, üdén, felkészülten jöttünk vissza… Szóval, a szombat sem volt kutya! Hallgattam az élménybeszámolót, hogy miről maradtam le péntek éjszaka: „Basz’ ki, már hajnalban aludni akartam, de még mindig Rocker-Zsoltit hallgattam, aki karaoke-t játszott a színpadon…”

Kedves barátunk, önzetlenül bevállalta, hogy ha már nincs több zenekar, hát majd ő folytatja a csütörtök esti WAN-TED-ot mindenki legnagyobb örömére. De azért, nyugi, Zsolti, zabált a közönség!

A szúnyogok ellen még bevetettünk egy utolsó Off-os próbálkozást, és boldog-boldogtalant fújkáltunk, mert mindenkit letámadtak a vérszívó kis dögök. Főleg, ha már a jólelkű bikerek még le is vetkőztek a kérésemre, mert le akartam fotózni a tetoválásaikat, az volt a minimum, hogy kapnak egy kis Off-ot. Persze, azt már nem vártam meg, amikor rájöttek, hogy ez olyan a szúnyogoknak, mint a pia – még jobban fűtötte a harci kedvüket.

Örömmel nyugtáztuk, hogy van élet a színpadon, tehát rendben van minden az árammal. Nos, ez meg is hozta az utolsó éjszaka gyümölcsét: olyan tömeg volt, hogy a vérszívók a bőség zavarában küszködtek… Sorban nyomták is a zenekarok: a Zárlat, a Mérföldkő, a Chrome Rt, az Ossian, a Nemcsak Berry és a Tequila.

Hajnalban már olyan jó kedvünk volt, hogy a Nemcsak Berry-n a színpadon táncoltunk. Bár, én megelégedtem volna a tánctérrel is, de az „őrült” barátnőm, aki pénteken és szombaton is vizsgázott, nagyon tombolós kedvében volt. Szóval, amikor barátném meghallotta, hogy a bátor leányzókat várják a színpadon, hát egyszerűen megragadott, és fellökdösött a közönség elé.

Na, ott aztán már nekem is megjött a kedvem, és kitáncoltuk magunkból a hétköznapok szürkeségét. Ez, azt hiszem, méltó befejezése volt a négy napig tartó Koppány bulinak. De azért, remélem, nem készült semmilyen bizonyíték arról a bizonyos színpadi showról…

wm normal s6302120wm normal s6302161wm normal s6302247wm normal s6302254

0 0 votes
A cikk értékelése

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x