HírekKultúraMotoros zene

Within Temptation: Kísérteties zene

wt tischTíz évnyi munka gyümölcse a Within Temptation nevű banda “The Heart of Everything” című negyedik stúdióalbuma, amely március 12-én látott napvilágot.

Az Európa-szerte eddig 600 ezer eladott lemezzel büszkélkedő rockzenekar Hollandia legnépszerűbb zenei exportcikke négy éve. A “What Have You Done” című daluk hazánkban most indul hódító útjára!

A Within Temptation eddigi mérlege 1,2 millió eladott CD és DVD: csak a “The Silent Force” című turné DVD több mint félmillió példányban kelt el. Ezzel a kimagasló eredménnyel a szakma őket tartja az utóbbi évek legígéretesebb és legjobb feltörekvő rockbandájának. Nem csoda tehát, hogy a “The Heart of Everything” című új korong minden idők legnagyobb várakozással fogadott albuma. A neves producerek mellett garancia a sikerre a Life of Agony énekese, Keith Caputo, aki a “What Have You Done” című aktuális slágerben vendégénekesként felel a férfi vokálokért.

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book
WITHIN TEMPTATION:
The Heart of Everything

1. The Howling
2. What Have You Done
3. Frozen
4. Our Solemn Hour
5. The Heart Of Everything
6. Hand Of Sorrow
7. The Cross
8. Final Destination
9. All I Need
10. The Truth Beneath The Rose
11. Forgiven

A hattagú együttes 1996-ban alakult Hollandiában. Az országhatárt 2004-es “The Silent Force” című lemezükkel lépték át, amikor annak “Stand My Ground” című dala a holland rádiók után Európa más országaiban is igen jól szerepelt. A top 10 és top 20-as helyezések arany- és platinalemezeket eredményeztek. 2005-ben már az Iron Maiden és a Rammstein társaságában turnéztak, az igazi áttörést azonban a japán, ausztrál és brit lemezmegjelenés jelentette.

 

A Within Temptation ezt követően hamar a legjobb gót rockzenekarok közé emelkedett. A csapat Keith Caputo közreműködésével az év elején forgatott klipet Londonban aktuális, “What Have You Done” című dalához, amelyet a közönség élőben is hallhat az egészen az év végéig tartó európai koncertkörútjuk állomásain.sajto 1sajto 2within temptation the heart of everything cdcov

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük