fbpx

Zorall cirkusz világszám

zorall cirkusz 02Hétfőn jelent meg a legújabb Zorall lemez, kedden pedig hatalmas koncerttel mutatták be a közönségnek az új dalokat.

Megjelent a Zorall új lemeze Zorall Cirkusz Világszám címen. A csapat az ötödik nagylemezen a tőlük megszokott stílusban az ismert magyar slágereket szintén jól ismert punk és rockzenék dallamára adja elő. Az új korongon a tizenhét átdolgozás között megtaláljuk Szikora Róbert Ballag a katona című számát, Delhusa Gjon Nika se peri meno című slágerét,és az A.D. stúdió Álmaimban Amerika című művét is.

Ezen a lemezen a szokásoktól eltérően két saját dal is található: a Torrente és az Alattomos bacilus is slágergyanús szerzemény. A lemezbemutató koncertet 2010. július 6-án a budapesti Zöld Pardonban tartották, ahol a zenekar vendégei voltak Delhusa Gjon, Szizsó és Kiki is.

Beszélgetés Dorcival a MotorosHang.hu rádióban 2010.07.05.

A Zorral sűrű nyár előtt áll, hiszen például ezen a héten öt koncertet adnak országszerte, de megtalálhatóak lesznek minden nagyobb motorostalálkozón is.

zorall cirkusz 01

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x