fbpx

Új album Richie Samboratól

altA Bon Jovi gitárosa Aftermath Of The Lowdown címmel, új albummal rukkolt elő.

 

A zenész harmadik szólólemeze szeptember 18-án jelent meg, s az első videoklip is elérhető róla, amelyet az Every Road Leads Home To You című számból forgattak.

Ideje volt már, hogy ismét saját lemezzel lepje meg a közönséget Sambora, ugyanis az 1998-as Undiscovered Soul óta mélyen hallgatott. Úgy tűnik, az utóbbi idő eseményei, változásai megihlették.

„Egy csomó minden történt velem az utóbbi tíz évben. Olyan személyes dolgok, amelyeket katartikus élmény volt kiírnom magamból. Ezek olyan dolgok, amelyek valóban bárkivel megeshetnek, csakhogy én egy olyan bandában játszom, ami a világ legnagyobb koncertkörútját bonyolította le, és minden a nyilvánosság figyelő szeme előtt zajlott” – nyilatkozta.

Valamint azt is elmondta Richie, hogy ez a lemez a legteljesebb élménye eddigi életének, tehát egyértelmű, miért érzi abszolút kedvencének.

Az album producere, a Grammy-díjas Luke Ebbin volt, aki nem először dolgozott együtt Richie-vel, ugyanis a Bon Jovi sikeres visszatérését irányította a 2000-es Crush albumnál. Szintén Ebbinnel készítették a 2002-es Bounce lemezt is.

„A Bon Jovi turnéról energiával feltöltve érkezett vissza, majd nekiálltunk megírni néhány nótát és ezek annyira jól sikerültek, hogy folytattuk a dalszerzést, aztán úgy döntöttünk, hogy a felvételeknek is nekilátunk” – mondta a producer Samboraról.

Nem csak az Aftermath Of The Lowdown újdonság, hanem Richie haja is, ugyanis szőkére festette. Kíváncsi lennék, milyen oknál fogva, de meg kell jegyezzem, hogy szerintem rossz döntés volt. De, kinek a pap, kinek a papné…

Mindenesetre, a rajongók nagyon örülhetnek a friss lemeznek, valamint a zenészvilág is, hiszen ennyi év után újult erővel tért vissza Richie Sambora szólólemezével.altaltaltalt

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x