EseményekMotorverseny

Visszatér a versenypályára Kis Viktória!

h moto team hockenheim 7Újabb sikerekre, dobogós helyek megszerzésére készülnek a hétvégén a 220 Volt H-Moto Team motorosai.

A versenyzők ezúttal három helyszínen – Hockenheimben, Assenben és Kakucson – gurulnak pályára, hogy minél szebb eredményekkel zárják a 2017-es bajnoki szezont. Jó hír, hogy majdnem egy esztendő után visszatér Kis Viktória a versenypályára a Suzuki GSX-R Cup keretein belül, ahol Kovács Bálinttal együtt áll majd rajthoz a hockenheimi ringen.

Ugyanitt szerepel az IDM Supersport kategóriájában Györfi Alen, aki szeretné megtartani a helyét a legjobb hat között. Az ADAC Junior Cup asseni versenyhétvégéjén Somosi Alexander és Kakuszi Ádám emlékezetesen zárná az évet, míg a MAMS Kispályás Utánpótlás Bajnokságában a legifjabbak Kakucson készülnek örömmotorozásra.

h moto team hockenheim 1A 220 Volt H-Moto Team korábbi Európa-bajnoka, Györfi Alen ezúttal Hockenheimben gurul pályára az IDM Supersport kategóriájában, hogy folytassa, illetve a szezon utolsó megmérettetésén emlékezetes szerepléssel zárja első teljes idényét a német bajnokságban. Alen, aki összetettben a hatodik pozícióban várja az évad utolsó versenyét eddig megszerzett 79 pontjának köszönhetően, igencsak bizakodó, hiszen megoldódni látszik a futómű problémája.

“Ismét egy olyan pályára érkezünk, ahol eddig még nem versenyeztem. Már nagyon kíváncsi vagyok az aszfaltcsíkra, és szeretném igazán emlékezetessé tenni az első IDM szezonom utolsó hétvégéjét. Ezen múlik ugyanis, hogy összetettben hol végzek. Őszintén remélem, hogy a beállítási problémáink már a múlté. Ha végre megint minden összeállna, akkor az egyrészt az időeredményemen, másrészt a helyezésemben is látszódni fog. Megpróbálom élvezni az utolsó versenyt, és a legjobb érzésekkel befejezni az évet” – jelentette ki Györfi Alen.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

h moto team hockenheim 5Csapattársa, Kovács Bálint is folytathatja szereplését az IDM Suzuki Cup sorozatában. A fiatal motoros Alennel ellentétben már ismeri a pályát, hiszen tavaly versenyzett itt az ADAC Junior Cup sorozatban, éppen ezért csak a beállításokra és a kigyorsításokra kell odafigyelni az edzéseken.

„Nagyon várom már az utolsó fordulót, bizonyítani szeretném, hogy itt a helyem. Bár a múltkori futam óta csak egyszer sikerült motoroznom a Suzukival, ami soknak nem mondható, de azért bízom abban, hogy sikerül jól zárnom ezt a hétvégét. A pályát ismerem, hiszen tavaly az ADAC Junior Cup futamán hatodikként zártam itt. Bízom egy ehhez hasonló vagy akár jobb eredményben” –mondta Kovács Bálint.

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük