HírekKultúraMotoros film

Szex, drog, motorok

me and will 8Két biker csaj, akik végigmotorozzák Amerikát egy álomért. A Me and Will című film ennél sokkal bonyolultabb lélektani mélységekkel bír.

A koksz és a piálás, ami összehozza Jane-t és Willt – az elvonón találkoznak. De a legfontosabb, ami összeköti őket, a motorozás szerelme. Mindkettőjüknek megvannak a saját démonaik, amelyek ellen sokszor nincs erejük küzdeni. Az ellenállásuk megtörik, és az emlékektől a tudatlan kábulatba menekülnek.

De akkor felbukkan egy cél, ami mindkettőjüket tűzbe hozza: az Easy Riders című film álommocija, az USA lobogója a vágyakozó bikerináknak. Will tudja, hol van a vas. Itt van hát az álom: 1080 km motoron a gyönyörű vasparipához.

Jane erős drogfüggő. Gyors Eddie-vel, akit sokak örömére Patrick Dempsey alakít, furcsa szerelmespárt alkotnak. A kapcsolatuk alapja a szex és a drog. Az érzelmeket, melyek léteznek köztük, mégis beárnyékolja a bűnös függőség. Jane-t az apja kísérti, nem tud szabadulni a gyerekkorától, amikor a perverz disznó zaklatta. Hiába él máshol, a múlt árnyai mindig megtalálják. A lány író, aki papírra veti a történetét. „A titkok megölnek.” – írja Jane. Ha nem mondhatja el, hát talál egy másik csatornát: az írást.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Will valamivel szerencsésebb. Elragadja az éjszaka, de korántsem annyira, mint barátnőjét. Az álomgéphez az apján keresztül vezet az út, akivel imádták egymást. Will anyja pszichológiai eset, kényszerességben szenved. Elvette a kislányt az apjától, és a maga beteges világában nevelte fel.

A film különböző függőségekről szól, arról, hogyan próbálják legyőzni önmagukat a szereplők. Az út nemcsak Amerika országútjain át vezet, hanem a lelkük legmélyéig hatolnak a kilométerek – külső és belső utazás is egyben.

Egy pillanatra elhisszük, hogy sikerül nekik. Talán minden jóra fordul, gondolja a reményteli néző. Legyőzik a gonosz szellemeket, mert szembenéznek velük. Emellett pedig őrült kalandokat élnek át együtt, s válnak barátokká.

Már közel a cél, és a szerelem húrjai is megpendülnek. De aztán kiderül, az élet sokszor túl nehéz ahhoz, hogy elviseljük, és mégis erősebbek voltak a démonok.me and will 10me and will 11me and will 12me and will 13me and will 4me and will 5me and will 9me and will 6

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük