EseményekMotorverseny

Újra izzott az aszfalt

altMeleg augusztusi reggelre ébredtem: Végre itt a nap, amikor ismét a kunmadarasi reptéren dübörögnek a lóerők. Mivel Bea babázik, Picarnak pedig motorbalesete volt, ezúttal sajnos nem csomagolt ki a puncskuckó.

HaJó és a csapat zsákja megint rejtegetet egy-két újdonságot: a SuperFlow padján bárki megtudhatta, mekkora ménest bújtattak el a gépében. Aki pedig épp nem a padon próbálgatta a technikát, az a Jet Car Shown kapcsolódhatott ki. Természetesen a jól ismert programok és hagyományok idén sem maradhattak el, bár néhány régi arc azért hiányzott a futamokról.

A hétvégén lezajlott a Cepsa kupa zárófutama is, melyen egyik büszkeségünk, Matusik Andi a Competition kategóriában a 3. helyet szerezte meg, olyan kiválóságok után , mint Papp Laci és Davide Ricci.

A hétvége másik hölgy tagja a Road and Ride kategóriában jeleskedett. A Hungaroring aszfaltjáról ismerős Kis Viktória a második helyet szerezte meg. Hiányzott viszont a hétvégéről Mucsiné Nana Tünde, aki már megszokott résztvevője a kunmadarasi rendezvényeknek a két Zöld Kawasakival.

Az autósoknak a Toyota Road Service biztosított egész hétvégés szórakozást, aki pedig a családdal érkezett, annak sem főtt a feje a gyerkőcök miatt, hiszen ismét teljes gőzzel üzemelt a játszóház.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az állandóan gumiföstös street fighter edzőpályánál a stunt szerelmesei is megtalálhatták a nekik kedvező sabad programokat az immáron szintén hagyománnyá vált SHOX-AGV stunt verseny mellett.Még több kép a galériában!

A Stunt verseny egyetlen hölgy tagja egyébként idén is Lelkes Réka volt, aki még mindig férfiakat megszégyenítő bátorsággal terelgeti motorját. A stuntosok szombat este ráadásként egy hatalmas és látványos éjszakai show-val kedveskedtek a kitartó nézőközönségnek.

Idén augusztusban is megrendezésre került a Pap Zoltán végsebesség mérő verseny és persze a Bátszi gumifüst verseny is. A kötelező program mellett azonban az esték és éjszakák sem teltek unalmasan. Voltak jó koncertek. Köztük Gangxta Zolee és a Kartel, Matrix, Tequila Band és a többiek, a Blues Companyt azonban sokan hiányolták.Futameredmények

Összességében nézve egy igen tartalmas hétvégi program volt, viszont egy valami hiányzott, az pedig a puncskuckó, a Csajokamotoron pink színű sátra és a megszokott kis lánycsapat. Akinek hiányoztunk, azoknak köszönjük, akik pedig vásárolni is szerettek volna azok a webshop-ban megtehetik, vagy május elsején találkozunk.

Mindenkinek üzenem, hogy aki még nem volt Kunmadarason feltétlen jöjjön május elsején és garantáltan rabja lesz! Találkozunk 2012-ben!

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük