fbpx

Villámlátogatás a veronai Motor Bike Expo-n

berci a moto bike expon 01A kiállítók között magyar résztvevő nem volt, de a többnyire olasz nyelvű tömegből ki-kiszűrődött néha magyar szó is. Míg a közönség annyira nem is, a meghívott sztárok már nemzetközibb csoportot alkottak. Berci összefutott a híres, nemrégiben elhunyt Arlen Ness fiával, Cory Ness-sel, aki természetesen apja nyomdokain halad tovább, és annak szellemében hirdeti a motorépítés igéjét.

Berci nagy sajnálatára kevés sztárral találkozott. A korábbi években lemaradt példaképeiről, a Teutul családról, amit nagyon sajnált, mivel a veronai szervezők ugyanazt a sztárt nem hívják meg a kiállításra többször, így arra sincs remény, hogy majd egyszer, a jövőben összejöjjön a nagy találkozás.

Persze, más motorépítő kedvencei is vannak, így nagyon megörült, mikor hírt kapott arról, hogy Paul Yaffe is a meghívottak listáján szerepel. Annak már nem annyira, hogy bár valóban ott volt azon a vasárnapi napon, amikor Berci is, csak épp a találkozás nem jött össze, mivel Yaffe épp a feleségével volt városnéző körúton a környéken.

A kiállítás, a budapestihez hasonlóan rengeteg motoros programmal volt teletűzdelve, így aki megunta a csarnokokban a tolongást és a kabátban való izzadást, az a szabad ég alatt élvezhette a legkülönfélébb motoros bemutatókat. Berci leginkább az építetett motorokra fókuszált, és szorgalmasan fotózott is. Ezekből a fotókból most ti is láthattok néhányat, de ha Berci Facebook és Instagram oldalára, illetve a CSAM galériába ellátogattok, még többet láthattok belőlük.

Egy rövid videót is készített, mely még közelebb hozza a kiállítás hangulatát.

berci a moto bike expon 01

Volt is mit nézni a sok, egyedileg készült kétkerekűn, és ilyenkor kicsit ipari kémként funkcionálva magába gyűjtötte az ötleteket, melyek más formában a Berci által épített gépeken is visszaköszönhetnek majd.

Látnivaló volt bőven, mert a kreativitásnak nem lehet határ szabni. A nagy kedvencekből, a baggerekből is volt dögivel, így Berci szája rendesen ki is száradt a nyálcsorgatástól. Tervezi, hogy a jövőben is ellátogat majd a kiállításra, de ez erősen függ attól, hogy milyen sztárok lesznek a meghívottak listáján.

berci a moto bike expon 01A rég áhított út sikeresen lezajlott, így ezt is kipipálhatta Berci a bakancslistáján. A költségek sem rúgtak túl magasra. A buszos utazás oda-vissza fejenként 20 000 forintba, míg a belépő 20 euróba került, mely utóbbi bár duplája a hazai áraknak, de cserébe nem hogy dupla, hanem még több látnivalót nyújt. Egyszóval megérte a fáradtságot, a korán kelést a sok élménnyel teli Motor Bike Expo testközelből való megismerése.

Berci továbbra is nagy lendülettel építi motorjait. Most épp egy olyanon dolgozik, amit mindennapos használatra tervez, nem csak kiállításokra hordani. Hogy mi sül ki ebből, hogyan alakul a masina, azt ti is megtudhatjátok, ha követitek őt a közösségi oldalain és youtube csatornáján.

 

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x