fbpx
EseményekMotorverseny

Meghalt a Dakaron balesetező motoros

edwin strawer dakarEdwin Straver, aki a 2020-as Dakar Rally 11. szakaszán balesetet szenvedett és súlyosan megsérült, pénteken a kórházban életét vesztette. 

Gyászol a rali világ, hiszen az idei Dakar második halálos áldozata volt a holland versenyző, aki még január 16-án szenvedett súlyos balesetet és január 24-én egy hollandiai kórházban belehalt sérüléseibe. Nem csak a Dakarhoz közel állók fejezték ki őszinte részvétüket Edwin családja és barátai számára.

Edwin Straver mindössze 48 éves volt, ez volt a harmadik Dakarja. Tavaly a 30. helyen végzett a versenyen. Edwint a baleset helyszínén már újra kellett éleszteni majd helikopterrel a rijádi kórházba szállították. Szerdán a család hazavitte Hollandiába, ahol az orvosok tovább küzdöttek az életéért, de sajnos a versenyző szervezete pénteken feladta a harcot.

 
 
 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Motorcyclist Edwin Straver, who was severely injured in a fall during the 11th stage of Dakar 2020, has passed away.⠀ Everyone associated with the Dakar expresses their sincere condolences to Edwin’s family and friends.⠀ ➕info: https://dakar.com/⠀ ⠀ El piloto de motos Edwin Straver, gravemente herido tras una caída en el transcurso de la 11ª etapa del Dakar 2020, ha fallecido.⠀ Toda la caravana del Dakar quiere presentarle a su familia, amigos y allegados su más sentido pésame.⠀ ⠀ Le pilote de moto Edwin Straver qui avait chuté lors de la 11ème étape du Dakar 2020 est décédé des suites de ses blessures, a-t-on appris via sa famille. ⠀ L’ensemble de la caravane du Dakar présente ses sincères condoléances à la famille, aux proches et aux amis d’Edwin.⠀ ⠀ فارق الدراج ادوين سترافير الحياة، بعد تعرضه إلى حادث خطير خلال الجولة رقم ١١ من داكار ٢٠٢٠. ⠀ عائلة داكار بأكملها تتقدم بالتعازي إلى أهله وأصدقائه.⠀ ⠀ #Dakar2020⠀ #داكار2020

Dakar Rally (@dakarrally) által megosztott bejegyzés,

Edwin Straver a második halálos áldozata volt a 2020-as Dakar Rallynak Paulo Goncalves halálos balesete után.

0 0 votes
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x