HírekMotorbemutatóMotorok

Újra Moto Guzzi Scrambler

moto guzzi scramblerA közelmúltban ismét nagy divat lett a cafe racer és a scrambler motorépítési stílus. A kisebb műhelyek sikerei után sok nagy gyártó is visszanyúlt a bevált formai receptekhez, és megalkotta saját retró gépét.

A divathullámot meglovagolván a sorba jövőre a Moto Guzzi is beáll, így 50 év kihagyás után modellkínálatukban újra találkozhatunk egy csinos, gyári scramblerrel.

Az a tény, hogy ilyen sok idő eltelt a legutolsó scrambler modell gyártása után, kicsit sem feledtette el a gyár, a tervezők számára, milyen is egy vérbeli rücskös gumis, emelt kipufogós, rajtszámtáblás, lapos üléses félterep masina. A stílus kedvelői számára immár újra elérhető a gyári kivitel, így aki nem akar otthon barkácsolni, készen kaphatja álomgépét.

A Moto Guzzi 2016-os újdonsága, a V7 Stornello Scrambler az idei EICMA motorkiállításon került először bemutatásra. A limitált példányszámú és sorszámozott kiadású V7 különlegessége, hogy a gyár ezzel a speciális kivitelű modellel egy 1972-es, 125-ös Moto Guzzi Stornello sramblernek állít emléket a piros-fehér fényezésével. A gyári extrák mellett a vásárlók számtalan izgalmas kiegészítőjével is egyedivé tehetik a múltat idéző Guzzi-t.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük