fbpx
Hírek

Új motoros pihenő Nógrád megyében

zoldszalag turaSzeptember 12-én, ünnepélyes keretek között adják át a kifejezetten a motorosok igényei szerint kialakított, vadonatúj parkolót.

 

Az immár több mint kétéves MOL Motoros Family mozgalom tovább küzd azért, hogy fontos ügyek mellé állva összefogja, és ha kell, mozgósítsa a hazai motoros, robogós társadalmat. Nagy hangsúlyt fektetnek a baleset-megelőzésre, és ennek érdekében időről időre ingyenes vezetéstechnikai programokat biztosítanak az érdeklődőknek, valamint motoros rendezvényeken hívják föl a figyelmet a biztonságos közlekedés fontosságára.

Avatóünnepség és túra a biztonságos közlekedésért

Szeptember 12-én egy nagyszabású motoros túra keretein belül adják át az ország első motoros pihenőhelyét az egyik legnépszerűbb magyarországi túraútvonalon. Alsópetényben, a festői Cser-tó mellett kialakított parkoló a jövőben segít majd abban, hogy a motorosok egy speciálisan az ő igényeire szabott környezetben töltődhessenek fel egy-egy út során.

Az autósok elől oszlopokkal elzárt területen egyszerre akár 20 motorkerékpár is kényelmesen elfér, míg a parkoló végében felállított, falba épített, zárható szekrények biztosítják a sisakok, kabátok és egyéb értéktárgyak biztonságos elhelyezését.

Sztárokkal a Börzsönyben

Kárász Róbert, műsorvezető, a Motoros Family ötletgazdája és nagykövete mellett Müller Attila is motorra pattan, hogy részt vegyen a pihenőhely átadása alkalmából szervezett túrán. Velük tart Kis Viktória, a program női nagykövete, a H-Moto Team gyorsasági versenyzője, illetve Kovács Áron, műsorvezető, énekes is, aki akusztikus koncertjével szórakoztatja majd az esemény résztvevőit.

Az átadó ünnepség mellett számos színes program várja a motorosokat, akik a nap folyamán többek között ingyenesen átvizsgáltathatják járműveiket, próbára tehetik ügyességüket és csapatjátékokban mérkőzhetnek meg egymással. A Motoros Mentő Alapítvány kerekasztal-beszélgetésre invitálja az érdeklődőket, akiket a nap végén egy közös ökörsütésen látnak vendégül a szervezők.

A Zöldszalag túra programja:

10.30 – 11.00 Gyülekező és regisztráció Mogyoródon a MOL kútnál
11.00 – 11.15 Stunt bemutató a benzinkút parkolójában
11.30 – 13.00 Börzsönyi túramotorozás
13.00 – 18.00:

  • motoros parkoló kialakítása
  • lassúsági verseny
  • ügyességi és szlalom pálya
  • motoros hangadó, motorszépségverseny
  • kötélhúzás és szkander bajnokság
  • vízi bicikli bajnokság
  • motor szerviz
  • beszélgetés Kis Viktóriával és a Motoros Mentő Alapítvánnyal
  • unplugged koncert és rock-disco
  • ökörsütés

A délelőtt 11 órától este 6-ig tartó rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött: a jelentkezéseket a Motoros Family Facebook oldalán (www.facebook.com/motorosfamily), vagy az [email protected] e-mail címen várják.

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x