fbpx

A kapucnis pulcsi nyertese pedig…

kapucnis pulcsiLassan két hete hirdettük meg azt a versenyt, amelynek nyertese egy csajokamotoronos kapucnis-cipzáras pulóverrel lett gazdagabb. Most azt is elárulom, hogy ki a szerencsés.

Azt mondják, véletlenek nincsenek, de azért mégis jobb, amikor a véletlenre kell bíznom, hogy kinek kedvezzek. A sok regisztráló és a sok kedves privát üzenet közül nehéz lett volna kiválasztani azt az egyet, aki ezt az őszt már egy pihe-puha, meleg csam logós pulcsiban töltheti. Így maradt ismét a vak szerencse.

Közben a múlt héten elkészült egy újabb adag is a kapucnis pulcsikból így, ha te vagy a szerencsés, kedvedre választhatsz a három színből a saját méretedben. Ugyancsak elkészültek a galléros, hímzett pólók is, amik a pulóverhez hasonlóan nagyon népszerűek. Ha nincs még ilyened, csak szólok, hogy a halvány rózsaszínből már nem lesz több, mert befejeződött a gyártása, de a feketét és a fuksziát még egy darabig megveheted, ha később támad hozzá kedved, vagy esetleg karácsonyra ezt kéred a családtól.

De hogy ne húzzam tovább az időt:

a 9900 Ft értékű kapucnis-cipzáras, a hátán és a mellén hímzett csajok a motoron logóval ellátott pulóvert ezúttal

Darnai Krisztina

nyerte.

Őt személyesen e-mailben is értesítettem, de arra kérem itt is, hogy jelentkezzen e-mailben az adataival, a postacímével, és írja meg azt is, hogy milyen méretet és milyen színt szeretne a pulóverből, mert nem biztos, hogy az email nem a levélszemetek között landolt.

Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy részt vett a játékban, és ne csüggedj, hiszen legközelebb másnak kedvez majd a szerencse!

Addig is nézelődj az áruházunkban, és írd meg hozzászólásban, hogy legközelebb melyik saját termékünket sorsoljam ki! Amire a legtöbb szavazat érkezik, az lesz a következő játék nyereménye.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x