HírekKultúraMotorbemutatóMotorokMotoros zene

Triumph és Gibson együttműködés a férfiak egészségégéért

Triumph Bonneville T120 – ‘1959 Legends Custom Edition’

Az 1959-es év történelmi jelentőségű mind a Gibson gitár, mind a Triumph motorkerékpár márka történetében. Ez a közös múlt inspirálta azt az együttműködést, amivel a két cég támogatja a The Distinguished Gentleman’s Ride globális jótékonysági erőfeszítéseit.

A férfiak egészségét támogató adománygyűjtési kampány már elindult. A globális motoros megmozdulás idén május 22-én lesz. Az adománygyűjtés támogatására, a szépség, a precizitás és a teljesítmény iránti közös szenvedélyre építve egy egyedülálló együttműködés született a két legendás angol cég között. Az eredménye egy-egy lenyűgöző, egyedi, custom kiadás a legendás modellek mai generációjából.

Triumph és Gibson partnerség

A legendás 1959-es Gibson Les Paul Standard, a gitárok “szent grálja”, és az ugyancsak ikonikus, 1959-es Triumph Bonneville T120, az eredeti brit szupermotorkerékpár talán leghíresebb neve a motorok között. A zene és a motorkerékpár-kultúra közötti időtlen kapcsolatot, valamint a Gibson és a Triumph tervezőinek a gyönyörű design, a precizitás iránti közös szenvedélyét ünnepeli ez a két modell.

Gibson Les Paul Standard Reissue – 1959 Legends Custom Edition – 1959 Legends Custom Edition

Egy igazi gitárikon, az 1959-es Les Paul Standard Reissue a Gibson tökéletes klasszikusa, és egy pontos klón, amely minden részletében hiteles, az ikonikus sunburst fényezéstől kezdve az egyes alkatrészek megjelenésén és tapintásán át a hihetetlen, védjegyszerű hangzásig.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az 1959-es Legends Custom Edition egyedi Triumph dizájn részletekkel rendelkezik, beleértve a Bonneville védjegyének számító motorbordák által inspirált kézi kocsiszínű koptatót, valamint a maratott hangszedőborításokat, a márkás truss rod borítást és az újrakiadás kapcsoló hátlapját.

Gibson Les Paul Standard Reissue - 1959 Legends Custom Edition

Az 1959-es Les Paul Standard Reissue eredetiségigazolás mellett a Legends Edition saját, egyedi oklevéllel is rendelkezik, amelyet a Triumph vezérigazgatója, Nick Bloor és Cesar Gueikian, a Gibson Brands márkaigazgatója írt alá.

Triumph Bonneville T120 – ‘1959 Legends Custom Edition’

Ennek a valódi motorkerékpár-legendának legújabb generációja, a Bonneville T120 az időtlen karaktert és stílust ötvözi az osztálymeghatározó modern képességekkel és teljesítménnyel.

Project Transylvania – Egy nő és egy Triumph Bonneville Erdélyben

Az 1959 Legends Custom Edition egyedi Gibson dizájn részletekkel rendelkezik, beleértve a gyönyörűen egyedi, kézzel festett sunburst festést, a Jet Black festett gitárnyak és a fejidom formájával, kézzel festett coach béléssel szegélyezve, valamint számos márkajelzéssel.

A Distinguished Gentleman’s Ride

Az 1959-es Legends gitár és motorkerékpár együttesen kerül felajánlásra, mint a 2022-es motorozás legmagasabb értékű adománya. A 2022-es Distinguished Gentleman’s Ride jelentős mérföldkő a Triumph szponzorációjában, amely 9 hihetetlen évnyi támogatást jelent, több mint 100 000 motoros részvételével a világ több mint 900 városában, több mint 31 millió USD-t gyűjtve a férfiak mentális egészségére és a prosztatarákra való figyelemfelhívásra.

Az idei Distinguished Gentleman’s Ride május 22-én, vasárnap kerül megrendezésre, az előregisztráció már nyitva áll a világ minden tájáról, a hivatalos regisztráció és az adománygyűjtés pedig március 28-án kezdődött el.

A Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) klasszikus és vintage stílusú motorosok százezreit egyesíti világszerte, hogy adományokat gyűjtsenek és felhívják a figyelmet a prosztatarák kutatására és a férfiak mentális egészségére.

A Distinguished Gentleman’s Ride-ot 2012-ben alapította az ausztráliai Sydneyben Mark Hawwa. Miután egy klasszikus öltönyöket és vintage motorkerékpárokat ábrázoló fotó inspirálta, Mark úgy döntött, hogy egy tematikus motorozás remek módja lenne a motorosokról alkotott, gyakran negatív sztereotípiák leküzdésének, a globális motoros közösség összekapcsolásának, valamint egy minden motoros számára fontos ügy érdekében történő adománygyűjtésnek.

A DGR jótékonysági partnere, a Movember számára gyűjt pénzt, és elkötelezett a prosztatarák kutatására és a férfiak mentális egészségére irányuló programok támogatására és a figyelemfelkeltésre. Közösen finanszíroztunk kulcsfontosságú kutatásokat és közösségi programokat, hogy segítsük a férfiakat abban, hogy jobb kapcsolatokat alakítsanak ki a társaikkal, és boldogabb és egészségesebb életet éljenek.

A 2012-es első év óta globális közösségünk több mint 31 millió USD-t gyűjtött össze a férfiak egészségéért. Az esemény a világ több mint 900 városában és 114 országban működik.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük