EseményekHírekMotorkiállítás

A 2021-es EICMA szervezője bejelentette, hogy a legendás brit márka, a Triumph is részt vesz az idei kiállításon

Triumph Motorcycles logoA Triumph Motorcycles a 78. Nemzetközi Motorkerékpár Kiállításon mutatja be új termékeit, amelyet november 23-28. között rendeznek meg a Fiera Milano pavilonjaiban, Rho-ban.

A Triumph Motorcycles közel 120 éves múltra tekint vissza (a márka 1902-ben született), és ma az Egyesült Királyság vezető motorkerékpár-gyártója, amely világszerte több mint 650 márkakereskedéssel rendelkezik. A széles termékkínálatáért az olasz piacon is nagyra értékelt brit márka részvétele a már bejelentett kiállítók listáját gyarapítja, egyben megerősíti a kétkerekű ipar legfontosabb kiállításának értékét és vonzerejét.

Andrea Buzzoni, a Triumph Motorcycles Italy ügyvezető igazgatója és vezérigazgatója elmondta, hogy “nagy örömmel erősítjük meg részvételünket az EICMA-n, mert szeretnénk közelebb kerülni ahhoz a sok motorrajongóhoz, akik naponta választják a Triumph családot. Szilárdan hiszünk abban, hogy a motorjainkat élőben látni és megérinteni olyan élmény, amely még mindig nagy értéket képvisel, különösen olyan körülmények között, mint amilyeneket az elmúlt hónapokban tapasztaltunk. Az EICMA 2021 kiállításon olyan új termékeket mutatunk be, amelyek biztosan nagy érdeklődésre tartanak majd számot.”

Megvannak az első fontos kiállítók a 2021-es EICMÁ-ra

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Paolo Magri, az EICMA S.p.A. vezérigazgatója is hangsúlyozta, hogy “alig három hónappal a kapunyitás előtt ez az örvendetes megerősítés fontos hír a nagyközönség és a kiállításunkon részt vevő teljes ágazat számára. Az EICMA valójában az iparág találkozója: az idei részvétel nagy jelentőséggel bír, mert felelősségvállalás az iparág és a rajongók közössége iránt, akik egy év szünet után végre visszatérhetnek, hogy élőben megtapasztalják és lássák az iparág termékeit.”.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük