fbpx

Az ukrán háború elől menekülők ellátásához elektromos robogókat kapott a Magyar Református Szeretetszolgálat

Motoron Cubertino elektromos robogókat kapott a Magyar Református Segélyszervezet

A Magyar Református Szeretetszolgálat két új, tisztán elektromos hajtású motorkerékpárt kapott a kárpátaljai és ukrán menekültek ellátásához.

A Magyar Református Segélyszervezet munkatársai az első perctől kezdve segítenek az orosz-ukrán háború elől menekülők ellátásában. A szervezet munkatársainak és az önkénteseknek sokat kell közlekedniük a helyszíneken, a helyszínek között. Az Aves moto által felajánlott két elektromos robogó nagy segítség lesz a feladataik ellátásában.

A határ mentén is nagy területeket kell bejárniuk a dolgozóknak és Budapesten belül a telephelyek közötti mozgást is megkönnyítik majd a most kapott járművek. Az adományozó célja az volt, hogy egy olyan olcsó fenntartású közlekedési eszközzel ajándékozza meg a segélyszervezetet, ami nem ró plusz terheket rájuk.

A választás a Motron Cubertino modellre esett. A retro megjelenésű elektromos robogó 1500 W-os teljesítménnyel bír. Egy töltéssel megtehető 56 km-es hatótávolsága pedig alkalmassá teszi majd a határon az ellátási pontok közötti gyors mozgásával. A másik Cubertino a budapesti telephelyek és helyszínek közötti közlekedést fogja segíteni.

A két környezetbarát elektromos robogót az Osztrák KSR Group, és a magyarországi hivatalos partnere a  ajánlotta fel.

Kérlek, támogasd a Magyar Református Szeretetszolgálat munkáját egy telefonhívással a 1358 -as adományszámon! Köszönjük!

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x