EseményekMotoros találkozó

Pancsolás és Mad Max: XVI. Nemzetközi Motoros Találkozó, Kisújszállás

kisujszallas griffAz igazi fesztiválhangulat azonban pénteken kúszott be az álmos motorosok sátrai közé.

Az árusok és vendéglátósok elfoglalták helyüket a strand előtti útszakaszon, a vakmerőbb motorosok pedig kint „Mad Max”-eltek a lezárt úton. A kisújszállási Griff MC idén XVI. Alkalommal rendezett nemzetköri motoros találkozót július 10-13-ig. A helyszín idén is az Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő volt.

A tavalyi évhez képest két jelentős változás is történt, ahogy a plakátjukon is hirdették, idén már színvonalasabb környezetben élvezhettük az életet. Az egyik változást a vizesárok jelentette, ugyanis a tavalyi kiszáradt meder idén vízzel tele várta a vendégeket, és persze a vízi vetélkedő résztvevőit. A másik pedig a mobil WC-k felállítása, hiszen évről-évre egyre többen jönnek el erre a pár napra, így a szervezők alkalmazkodva a tömeghez így bővítették a strand infrastruktúráját.

Mint minden éven, idén is minden korosztály, nem, kategória és kivitel képviseltette magát. A trike-októl a pocket bike-okig, a pár éves utánpótlástól a nagyöreg motorosokig. A csütörtök mindenki számára lazítással, fürdőzéssel, sátorállítással és bevásárlással telt. A medencék már ezen a napon megteltek a békésen sörözgető vagy éppen kevésbé békésen ökörködő motorosokkal. Éjjel még egy rögtönzött koncert is volt ami hajnal háromig szórakoztatta az aludni nem tudókat.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az igazi fesztiválhangulat azonban pénteken kúszott be az álmos motorosok sátrai közé. Az árusok és vendéglátósok elfoglalták helyüket a strand előtti útszakaszon, a vakmerőbb motorosok pedig kint „Mad Max”-eltek a lezárt úton. Délután kezdődtek az ügyességi versenyek: hordógörgetés, szkander, rönkhúzás és a legnépszerűbb: a sífutás aszfalton. Egy rövid pihenő után jöttek az esti koncertek. A Dogs kezdett, őket követte a Blues Company majd a Zorall, s végül a Tequila zárta a sort.

Még több kép a galériában!Pihenésre nem volt túl sok idő, mivel szombaton már „kora” reggel megkezdődtek az aznapi vetélkedők: hangerőmérés, motorhang utánzó verseny, vízzel töltött kotonnal dobálás és a többiek. Tizenegy óra magasságában pedig Hidi Miki és csapata tartott streetfighter bemutatót. A felvonulás délután fél négy körül kezdődött és körülbelül 10 km hosszú volt. A résztvevők számát még csak megközelítőleg sem tudom, de tippem az, hogy pár száz motoros biztosan volt. Este a tűzijáték és újabb koncertek zárták a találkozót: a Road, a Bikini majd pedig az Ossian gondoskodott a hajnalig tartó szórakozásról. A vasárnap a pakolás és a hazaindulás napja volt, de még mindenkinek belefért egy gyors pancsolás a medencékben.

Ezúton szeretném (azt hiszem mindenki nevében, aki ott volt) megköszönni a Griffeknek ezt a pár napot. Idén is remek volt a szervezés, a biztonság, és a körülményekhez képest mindig törekedtek a tisztaságra is. Remélem találkozunk 2009-ben is!griff2008 032griff2008 035griff2008 037griff2008 064griff2008 121griff2008 140

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük