fbpx

Pancsolás és Mad Max: XVI. Nemzetközi Motoros Találkozó, Kisújszállás

kisujszallas griffAz igazi fesztiválhangulat azonban pénteken kúszott be az álmos motorosok sátrai közé.

Az árusok és vendéglátósok elfoglalták helyüket a strand előtti útszakaszon, a vakmerőbb motorosok pedig kint „Mad Max”-eltek a lezárt úton. A kisújszállási Griff MC idén XVI. Alkalommal rendezett nemzetköri motoros találkozót július 10-13-ig. A helyszín idén is az Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő volt.

A tavalyi évhez képest két jelentős változás is történt, ahogy a plakátjukon is hirdették, idén már színvonalasabb környezetben élvezhettük az életet. Az egyik változást a vizesárok jelentette, ugyanis a tavalyi kiszáradt meder idén vízzel tele várta a vendégeket, és persze a vízi vetélkedő résztvevőit. A másik pedig a mobil WC-k felállítása, hiszen évről-évre egyre többen jönnek el erre a pár napra, így a szervezők alkalmazkodva a tömeghez így bővítették a strand infrastruktúráját.

Mint minden éven, idén is minden korosztály, nem, kategória és kivitel képviseltette magát. A trike-októl a pocket bike-okig, a pár éves utánpótlástól a nagyöreg motorosokig. A csütörtök mindenki számára lazítással, fürdőzéssel, sátorállítással és bevásárlással telt. A medencék már ezen a napon megteltek a békésen sörözgető vagy éppen kevésbé békésen ökörködő motorosokkal. Éjjel még egy rögtönzött koncert is volt ami hajnal háromig szórakoztatta az aludni nem tudókat.

Az igazi fesztiválhangulat azonban pénteken kúszott be az álmos motorosok sátrai közé. Az árusok és vendéglátósok elfoglalták helyüket a strand előtti útszakaszon, a vakmerőbb motorosok pedig kint „Mad Max”-eltek a lezárt úton. Délután kezdődtek az ügyességi versenyek: hordógörgetés, szkander, rönkhúzás és a legnépszerűbb: a sífutás aszfalton. Egy rövid pihenő után jöttek az esti koncertek. A Dogs kezdett, őket követte a Blues Company majd a Zorall, s végül a Tequila zárta a sort.

Még több kép a galériában!Pihenésre nem volt túl sok idő, mivel szombaton már „kora” reggel megkezdődtek az aznapi vetélkedők: hangerőmérés, motorhang utánzó verseny, vízzel töltött kotonnal dobálás és a többiek. Tizenegy óra magasságában pedig Hidi Miki és csapata tartott streetfighter bemutatót. A felvonulás délután fél négy körül kezdődött és körülbelül 10 km hosszú volt. A résztvevők számát még csak megközelítőleg sem tudom, de tippem az, hogy pár száz motoros biztosan volt. Este a tűzijáték és újabb koncertek zárták a találkozót: a Road, a Bikini majd pedig az Ossian gondoskodott a hajnalig tartó szórakozásról. A vasárnap a pakolás és a hazaindulás napja volt, de még mindenkinek belefért egy gyors pancsolás a medencékben.

Ezúton szeretném (azt hiszem mindenki nevében, aki ott volt) megköszönni a Griffeknek ezt a pár napot. Idén is remek volt a szervezés, a biztonság, és a körülményekhez képest mindig törekedtek a tisztaságra is. Remélem találkozunk 2009-ben is!griff2008 032griff2008 035griff2008 037griff2008 064griff2008 121griff2008 140

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x