KiemeltKultúraMotoros kép

Ha nem készült róla fotó, meg sem történt. Bizonyítsd be, hogy mégis! #csamfoto2022

Csajok a motoron fotókihívás csamfoto2021

Hogy a motoros túrázásban is meglegyen a közösségi élmény, kitaláltam egy játékot, ami az egész motoros szezonban folytatódhat. A #csamfoto2022 lényege, hogy minél többet motorozzunk, és az élményeinket örökítsük meg képekben.

Az ötletet a berkenyei vérszilva-fasor és a többi népszerű fotótéma adta. Ha már csináljuk, akkor csináljuk rendesen, nem igaz?

A játék lényege, hogy összeírtam 12 témát. Ezeket a témákat kell kidolgoznod motorosra. Ez annyit tesz, hogy az idei motoros szezon alatt minden témából kell készítened egy-egy képet magadról a motoroddal.

CsamFoto2022 ellenőrző lista a forgalmibanHogy megkönnyítsem a dolgod, és hogy ne maradjon ki semmi sem, készítettem egy ellenőrző listát, amit kinyomtatva betehetsz a motorod forgalmi engedélyébe. Ha elkészült egy kép, csak ki kell pipálnod a listán, a képet pedig oszd meg a közösségi médiában a megfelelő #hashtagekkel, majd elmenteni egy olyan helyre, ahol majd szezon végén is megtalálod.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mi a közösségi média?

Mivel a játék lényege az, hogy lehtőleg minél többen csatlakozzanak hozzá a szezonban, fontos, hogy sokan lssák a képeket a hashtagekkel együtt. Ha valaki a hashtagre kattint, akkor egyben látja az összes addigi képet.

  • Instagram poszt és sztori. Sztoriban akár highlightban tudod gyűjteni a képeket, így könnyebb követni, hogy hol tartasz.
  • Facebook
  • Pinterest
  • TikTok

A szükséges hashtagek:

#csamfoto2022 #csajokamotoron

Ezen kívül jöhet mindenféle általános hashtag is, a dolgokról, amik a képen szerepelnek. Egy Instagram poszthoz összesen 30 hashtaget írhatsz, a sztoriba viszont csak 10-et.

Jelöld meg a @csajokamotoron profilt is, így értesítést is kapok a megosztott képről és tovább tudom osztani a követőinknek.

Nyeremények

A játék lényegi része majd akkor zajlik, amikor motorozni már nem lehet. Ekkor kell majd az Instagramon feltölteni egyszerre mind a 12 képet egy posztba szintén a megfelelő hashtagekkel. A nyertest vagy nyerteseket majd ezeknek a posztoknak a feltöltői közül sorsoljuk ki.

Az biztos, hogy kisorsolásra kerül egy vagy több Csajok a motoron ajándékcsomag a CsamShop webáruházból. A játék résztvevőinek számától függően tervezem további nyeremények kisorsolását is. Ezeket a nyereményeket később teszem közzé.

CsamFoto2022 motoros fotóverseny csajokamotoron

Az elkészült képeket a szezon közben is bármikor feltöltheted, amikor elkészültek egyesével. Akkor se felejtsd el a hashtageket. Hogy én is továbboszthassam őket, szerepeljen benne a #csajokamotoron és a #csamfoto2022 is, de hogy többen elérjék, a témához kapcsolódó hashtagaket is használj!

A témák sorrendje változtatható, sőt az is előfordulhat, hogy egy képpel több témát is lefedsz. Azért a végén legyen meg a 12 kép!

Amit tehát most kell tenned, hogy töltsd le az ellenőrzőlistát (jobb egérgomb, kép megnyitása új fülön, majd kép mentése másként), helyezd el a forgalmidban, és ne felejts el fényképezni, amikor olyan helyen jársz!

 

Nincs még vége, lapozz a témákért!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük