HírekMotorokMotorozás

Ördög Nóra eldobta a haját a motorozástól

Ördög Nóra a Bledi tónál motorozott

A jó idő a celebek kedvét is meghozta a motorozáshoz. Legalábbis a sok-sok motoros posztból ők sem maradhatnak ki a közösségi oldalakon. Így történhetett, hogy Ördög Nóra néhány napja szintén motoros videóban rázta a haját az Instagramjon.

Az akcióhősös filmek női szereplőit meghazudtoló felvételen a kétgyerekes celeb anyuka úgy rázza meg a haját lassított felvételen, hogy azt minden motoros nő megirigyelné. A dolog apró szépséghibája, hogy nem le, hanem fel veszi éppen a bukósisakot, így még szépen, selymesen omlik le gyönyörű, barna haja.

 

View this post on Instagram

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A post shared by Nánásiék (@nanasiekhivatalos)

Ahogy az elvárható, engem nem is ez a jelenet fogott meg, hanem egyből kíváncsi lettem, hogy vajon ki vezette a motort.

Habár nem követem a Nánási család mindennapjait, nem kellett sokáig kutakodnom ahhoz, hogy kiderüljön, hogy a felvétel nem friss. Nagyjából egy évvel ezelőtt készült, amikor Ördög Nóra férjével, Nánási Pállal a Bledi tóhoz mentek motorozni egy vadonatúj BMW K 1600 GTL-el egy ismerős házaspár társaságában.

Nóra a hátsó ülésen, bezintyúkként élvezte végig a tekintélyes túramotoron a kirándulást. A túrájukat egyébként a YouTube csatornájukon is közzé tették anak idején, csak én maradtam le róla akkor.

 

Camlapfotó: YouTube screenshot

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük