fbpx
Hírek

A legjobb motoros játék androidra: Bike Race Free

bike race freeHabár most a legtöbb motorrajongó a valóságban űzi a motorozást, előfordulhatnak olyan üresjáratok a hivatali várótermekben, amikor jól jön egy izgalmas időtöltés.

 

A Bike Race Free – Top Motorcycle Racing Games 7.7.4 az egyik legjobb motorversenyes játék androidra, és ahogy a nevéből is kitalálhatod, ingyenesen letölthető. A szórakozás garantált, hiszen miután magányosan begyakoroltad a játékot és már profi vagyminden szinten, a multipayeren többmillió felhasználóval versenyezhetsz, ráadásul a barátaidat megkeresheted a facebookon keresztül is. 

Ha netán olyan helyre kerülsz, ahol nincs wifi, akkor sincs gond, hiszen a játék offline módban is játszható. nem kell hozzámás, csak egy telefon vagy egy táblagép, és már indulhat is a verseny. Hogy még szórakoztatóbb legyen a buli, egy csomó motortípus közül választhatsz, és ha meguntad az egyik pályát, már jöhet is a következő, amíg azt is a kisújadból rázod majd ki. 

Az állandó frissítéseknek köszönhetően folyamatosan újabb és újabb tartalmakkal bővül a kaland. Ráadásul a programozók úgy írták meg a játékot, hogy nem foglal el túl sok helyet a telefonod memóriájában, így nyugodtan tudsz böngészni a neten, videókat nézni, vagy akár olvasgatni a Csajok a motoron cikkeit, amikor éppen nem a legújabb trükköket gyakorlod a versenypályán. 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

5 1 vote
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x