MotorbemutatóMotorok

Tisztelgés a múlt előtt, fókuszban a jövő: 2018-as XSR700 és XSR900

yamaha 2018 3Eredeti tartozékok

A Yard Built motorkerékpárok – melyeket a Yamaha világhírű motorkerékpár építő műhelyekkel közösen hozott létre az elmúlt években – által ihletett, a Yamaha az XSR700 és XSR900 modellekhez kifejlesztett kiváló minőségű eredeti Sport Heritage tartozékok széles választékával minden ügyfél megépítheti teljesen egyéni Yamaha Yard Built motorkerékpárját.

A bőséges választékban számos tuning alkatrész is megtalálható, köztük felső és alsó elhelyezésű Akrapovič kipufogórendszerek, valamint Öhlins hátsó lengéscsillapítók és villarugók a még jobb kezelhetőségért. A legkényelmesebb motorozásra vágyó XSR tulajdonosok különféle ülések és szélvédők közül választhatnak, emellett stílusos, felcsavarozható alkatrészek, köztük ülésburkolatok és mart burkolóelemek is elérhetőek.

Számos felszerelhető táska is elérhető, melyek nem csupán tetszetősek, de növelik is az XSR szállítókapacitását. Az eredeti tartozékok listájában sok könnyű mart alkatrész és egyéb olyan kiegészítő is található, melyek tovább erősítik a karizmatikus Sport Heritage modellek stílusát.

A My Garage alkalmazásban az XSR tulajdonosok és a jövőbeni ügyfelek megalkothatják álmaik motorkerékpárját az egyszerűen használható online 3D-s konfigurátorunkkal. Csak kattints, alkoss egyedit és nézd meg, hogy mi illik hozzád leginkább!

Yamaha életstílus – Faster Sons

Az XSR tulajdonosok számos vagány, hétköznapi ruházati termék között is válogathatnak. Az ingek, dzsekik és sapkák közül sokat a legendás motorépítő, Roland Sands tervezett.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A választékban laza retrós megjelenésű nyitott sisak, valamint motorosdzsekik, kesztyűk és még sok minden más is megtalálható. A termékek széles méretválasztékban, férfi és női változatban is kaphatók.

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük