fbpx

A Suzuki bemutatta 2022-es GSX-R 1000 és 1000 R sportmotorját

Suzuki GSX-R 1000 R 2022A Suzuki Motor USA, LLC bemutatta a 2022-es Powersport termékcsalád dinamikus modelljeinek következő csoportját. Az új 2022-es Suzuki modellek csúcsa a versenygyőztes GSX-R család két új modellje.

GSX-R1000

1985-ben a Suzuki forradalmasította a sportmotorok kategóriáját az eredeti GSX-R750 bemutatásával, majd 2001-ben újabb mérföldkövet teremtett a GSX-R1000 bevezetésével. A GSX-R750 hajlékony vázát és a Suzuki által ismert 988 köbcentiméteres, soros, négyhengeres motorkonstrukciót használva a Superbike teljesítménye mindenhol elérhetővé vált a motorosok számára.

Suzuki GSX-R 1000 2022

A legmagasabb szintű teljesítmény iránti elkötelezettség a Suzuki sportmotorok fejlesztésének minden területén megmutatkozik, és a 2020-as MotoGP-bajnokság megnyerésének és a MotoAmerica-bajnokság lenyűgöző győzelmeinek tanulságai a sorozat minden GSX-R motorján érezhetőek.

Az ultra-magas teljesítményű motorkerékpárok GSX-R családjának büszke tagja, a 2022-es GSX-R1000 sokoldalú motorja a kategóriájában vezető teljesítményt nyújt, amelyet egyenletesen és szabályozhatóan ad le széles fordulatszám-tartományban.

Rendőrségi GSX-R?

Az eredeti GSX-R1000-hez hasonlóan a 2022-es kompakt, könnyű és erős váza is fürge kezelhetőséget biztosít, kiváló rugózással és fékezési kontrollal, készen arra, hogy meghódítsa a versenypályát vagy az országutat. A fejlett elektronikus vezetési segédletek, mint a kipörgésgátló* és a kétirányú gyorsváltó fokozzák a vezetési élményt, miközben a jellegzetes, aerodinamikus GSX-R karosszéria szeleteli a szelet.

A Showa nagy-dugattyús villájával, valamint a Brembo T-hajtású tárcsákkal és Monobloc féknyergekkel felszerelt GSX-R1000 segít olyan teljesítményt és magabiztosságot nyújtani, amilyet kedvenc kanyargós országúti túrád vagy helyi pályanapod megkövetel.

Az új metál matt fekete No. 2 és üveg matt mechanikus szürke fényezés kontrasztos fekete grafikával csatlakozik a népszerű monokróm metál matt fekete No. 2 karosszériakezeléshez, amely a kémrepülőgépeken látott agresszív megjelenést biztosítja.

GSX-R1000R

Suzuki GSX-R 1000 RAz ultramagas teljesítményű motorkerékpárok GSX-R családjának csúcsán a 2022-es GSX-R1000R nagy teljesítményű motorja a bajnoki győztes mérnöki munkát agilis erővel ötvözi. Az élvonalbeli kipörgésgátló*, az indításvezérlés és a kétirányú gyorsváltó páratlan sportos motorozási élményt nyújt.

A GSX-R1000R kiváló minőségű Showa BFF és BFRC-Lite felfüggesztési alkatrészeket kínál, amelyek olyan rugózási érzetet biztosítanak, amely segít a motorosnak uralni bármely pályanapot vagy hegyi hágót. Elöl rozsdamentes acél fékvezetékek, radiálisan szerelt Brembo Monobloc féknyergek ragadnak meg egy pár 320 mm-es Brembo T-drive úszó féktárcsát a hihetetlenül erős fékerőért, kiemelkedő fékreakcióval és fékkar-érzettel.

2022-re a GSX-R1000R-t a Team Suzuki ECSTAR MotoGP világbajnokság festéséhez hasonló, történelmi metál Triton Blue és metál Mystic Silver festéssel, lenyűgöző metál-matt-fekete és üvegmatt mechanikus szürke, vagy lopakodó metál-matt-fekete festéssel kínálják.

A GSX-R1000R továbbra is a legjobb literes osztályú szupersport motor, a megbízhatóság, a tartósság, a használhatóság és az általános teljesítmény páratlan kombinációjával, kiváló versenypotenciállal, a GSX-R örökségét tiszteletben tartó, markáns csomagban.

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

5 1 vote
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x