fbpx
EseményekHírekMotorkiállítás

Milánó ismét a kétkerekűek világának központja: Megnyitott a 79. EICMA motorkiállítás

Megnyitott a 79. EICMA motorkiállítás Milánóban 2022 november 8-ánTegnap, 2022. november 8-án megnyitotta kapuit az EICMA 79. kiadása. A kétkerekűek szerelmesei november 13-ig csodálhatják meg Milánóban a kétkerekűek legmodernebb technikáit és kapnak betekintést az iparág jelenlegi állásába.

Az idei évre a szervezők által választott jelmondat is az EICMA EFFECT. Ez a hatás már a számokban is megmutatkozik: az EICMA 2022 csarnokaiban 1370 márka mutatja be újdonságait, 59%-uk külföldről érkezett, 45 különböző nemzetet képviselve. Ezek mármegközelítik a Covid előtti számadatokat, amelyek ismét megerősítik a kiállítási modell vonzerejét és relevanciáját.

A motorkerékpár- és kerékpárágazatban tevékenykedő vállalkozások által nagyra értékelt megjelenési forma az EICMA. Idén a Fiera Milano Rho vásárvárosban hat pavilont töltenek meg a kiállított kétkerekűek, ami az elfoglalt négyzetméterek számát tekintve jelentős, +35%-os növekedést jelent 2021-hez képest.

A kiállításon sok az állanóan visszatérő márka, de jelentős 20%-os az új megjelenők száma is.

A parádé a keddi nappal kezdődik a sajtó számára fenntartott exkluzív sajtónappal, majd szerdán a belépés kizárólag a sajtó számára van fenntartva. Ezen a napon több tízezer akkreditált kereskedelmi szereplő, újságíró és kommunikációs szakember nézheti meg a kiállítási standokat.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A két nap, több mint hetven hivatalos sajtótájékoztatóval, termékbemutatóval, konferenciával és intézménylátogatással telik, valamint lesznek rendezvények a standokon, hálózatépítő tevékenységek és üzleti találkozók, amelyek megerősítik a B2B jelleget és az EICMA intézményi értékét.

Csütörtöktől-vasárnapig, november 10-13. között a rajongók és a nagyközönség veszi át az uralmat a csarnokok felett. Amire számíthatnak: rengeteg újdonság, előzetesek, szórakoztató programok, valamint a szórakoztatóipar motorosainak és fontos motoros személyiségeinek látogatásai.

Az EICMA EFFECT eléréséhez a pavilonokban él a szabadtéren is rengeteg program várja a látogatókat. A MotoLive szabadtéri terület lesz ismét az EICMA egyik legadrenalindúsabb, ingyenes attrakciója akrobatikus futamokkal, szórakoztató műsorokkal, élő showműsorokkal, motorkerékpár-versenyekkel az off-road arénában.

A szabadtterületek motoros tesztpályáknak is otthont adnak, lesznek eBike tesztvezetések és egyéb, a kiállítók által támogatott kezdeményezések. Szintén újdonság lesz idén egy igazi fotófülke, ahol a látogatók olyan arcképet készíttethetnek magukról, amely a legjobban reprezentálja és elmeséli a saját életüket, az EICMA EFFECT-et, és örökre megőrizzék ezt az emléket.

Végül, az ICE stratégiai együttműködésének és támogatásának köszönhetően, az Ügynökség a külföldi promóció és a
az olasz vállalatok nemzetközivé válása érdekében egy külön területet is találhat, ami az ágazat leginnovatívabb olasz start-up vállalkozásainak szentelt külön terület. Ez a megjelenési forma egyedülálló lehetőséget kínál a fiatal vállalkozóknak, hogy élvezzék a kiállítás által kínált láthatóságot, és hogy a nemzetközi piacokra is betörhessenek.

0 0 votes
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x