fbpx
MotorbemutatóMotorok

Tisztelgés a múlt előtt, fókuszban a jövő: 2018-as XSR700 és XSR900

yamaha 2018 1A motortervezés egy olyan friss szellemiségű megközelítése, ami életkortól és személyes háttértől függetlenül rengeteg motoros érdeklődését felkelti a Sport Heritage termékvonal iránt. Ez a Faster Sons filozófia.

A múltunk legemlékezetesebb és legikonikusabb modelljei által ihletett Yamaha Sport Heritage sorozat motorkerékpárjai hatalmas sikernek örvendenek azon motorosok körében, akik értékelik egyedülálló karakterüket, ami egyesíti az időtlen stílust egy igen különleges külsővel, valamint kifinomult motor- és váztechnológiával.

A korábbi generációs Yamaha modellek régies vonzerejét felhasználva- egyúttal korszerű, minimalista stílusú, a legmodernebb csúcstechnológiát alkalmazó motorkerékpárokat alkotva, melyek a lineáris nyomaték, a mozgékonyság és a kezelhetőség révén közvetlenebb és jobban az érzékekre ható motorozási élményt nyújtanak – napjaink Yamaha ügyfeleinek is lehetőséget kínálunk arra, hogy felfedezzék a motorozás valódi lényegét.

A Yamaha Faster Sons tervezési filozófiája sok ezer olyan motorost ért el, akik nemcsak a Sport Heritage modellek időtlen megjelenését értékelik, hanem azt a képességüket is, hogy élő kapcsolatot teremtenek motoros és környezete között, és minden egyes utazást nagyon élvezetessé varázsolnak.

Meghódítják a motorosok szívét 

Az a képesség, hogy újra elhozza a motorozás alapvető élvezetét napjaink motorosainak, minden Yamaha Sport Heritage modell alapvető tulajdonsága, és a legfrissebb európai értékesítési adatokból látható is, milyen sokakat ihletett meg az XSR700 és az XSR900.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

2015. és 2017. között több mint 11 000 motoros lett új XSR700 büszke tulajdonosa, amely így kategóriájának egyik legsikeresebb modelljévé vált. Kiemelkedő lineáris nyomatékával, mozgékonyságával és kezelhetőségével, vonzó megjelenésével, valamint figyelemre méltó fogyasztásával és ár-érték arányával az XSR700 a közepes méretű retró naked motorok meghatározó modellje. Az Európában tapasztalt figyelemre méltó sikere az USA-ban mind a sajtó, mind a nyilvánosság körében hatalmas érdeklődés övezte. 2018-tól az XSR700 modellt bevezetjük az Egyesült Államokban is, ahol a jelek szerint a Yamaha egyik legkeresettebb modellje lesz.

 

A 2016-ban – kisebb testvére után egy évvel – bemutatott nagyszerű XSR900 modell szintén sikeresnek mondható. A háromhengeres Sport Heritage modellből Európában csupán két év alatt 7500 darabot adtak el. Az erős lineáris nyomaték, a sportos kezelhetőség és az időtlen elragadó külső különleges ötvözetéért pedig széles körű elismeréssel illették. Az XSR900 modellnek az USA-ban is nagy siker van, ahol a motorosok egy új nemzedékét tudta megnyerni magának eredeti retró kialakításával, amihez vérpezsdítő teljesítmény és olyan csúcstechnológiás elektronikai funkciók társulnak, mint például a TCS, az YCC-T és a D-MODE.

 

 

0 0 votes
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x