fbpx
Hírek

Töltsd le ezt az appot ha kíváncsi vagy az európai motoros bulikra!

ideas motors 3Készült egy olyan telefonos applikáció, amelyen motoros túrázás közben könnyedén megkeresheted a közelben lévő motoros találkozótkat. Sőt a bulik szervezői maguk tölthetik fel az eseményeket. 

 

Szoktál külföldön motoros túrázni? Csak városokat és várakat nézegetsz, vagy vágynál némi szocializációra is? Arra gondoltál már, hogy például mennyi pénzt spórolhatsz, ha nem szállodában szállsz meg, hanem egy találkozó helyszínén, ahol a fesztiválbelépő árában a sátorhely is benne van?

Az IdeasMotors applikáció pont azoknak a motorosoknak készült, akik szeretik a hosszabb túrákat, de nem bánják, ha úrjuk során beesnek egy-egy motoros buliba. Akár az útvonalat is igazíthatod úgy, hogy az előre kinézett rendezvény felé kanyarodsz, viszont a másik megoldás az, ha ennek az appnak a segítségével kikeresed, hogy arra, amerre mész, milyen események vannak. 

Ez a program úgy lett kitalálva, hogy a sportversenyek, a kiállítások és a motoros találkozók is benne vannak, és közben a motoros túrád élményeit megoszthatod a barátaiddal. Netán az app segítségével össze is egyeztethetitek a találkáitokat. 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A rendezvények szervezői saját maguk tölthetik fel az esemény adatait, és így nemcsak a területileg közel eső motorosok tudnak róla, hanem minden túrázó motoros könnyedén megtalálja azt Európa szerte. Jelenleg 20 000 esemény van a programban, de ez a szám folyamatosan nő. 

Az applikáció letölthető az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból, és már minden európai nyelvre le van fordítva. 

ideas motors 4ideas motors 4ideas motors 4

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x