EseményekMotorokMotoros találkozóMotoros túraMotorozás

Új barátságok szövődtek az idei motoros bulikon is

lavmasin 19A 2016-os szezonunk olyan sűrű volt, hogy lehet arra sem emlékszem merre jártunk. Na jó, ez azért annyira nem fedi a valóságot.

Kezdjük, akkor a bulikkal, azaz motoros találkozókkal: megjártuk Jászboldogházát, Romhányt, Tiszaföldvárt, Jászszentandrást; voltunk Sopronban a VOLT Fesztiválon is, de természetesen (vagy nem) csak az Iron Maiden koncert miatt mentünk.

Összefoglalva, dióhéjban azért jók ezek a motoros találkozók, mert ilyenkor azt érezheti az ember, hogy egy közösség része.

lavmasin 29Sokan mennek csapatostól, egy-egy baráti társaság akár össze is haverkodhat, és még nagyobbá válhat a társaság. Nekem is van olyan személy szerint, hogy az ismeretséget éppen ott szereztem a motoros találkozón. Az is jó a motoros találkozókon, hogy szerveznek vetélkedőket, amikkel értékes nyereményeket is lehet nyerni. Engem például nagyon jó érzéssel tölt el, hogy az idei Griffes mocitalin, a női szkanderben 2. helyezést értem el.

A sok motor, a „feeling” magával ragad…, amikor végigtombolod egy általad kedvelt zenekar koncertjét, olyan emberek között, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te, azt szavakkal nem lehet leírni… ezeket érezni kell!!!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mivel minden találkozóhoz és túrához vannak élmények, kiemelnék egyet, amikor is a VOLT Fesztiválra látogattunk el:

Eger-Sopron táv, nem kicsi, még autópályán sem. Volt az utunk során benzinkifogyásunk, és egy szerencsétlenül járt motoros társunk „pesztrálása” is. Sajnos a pályáról letérve, az egyik útszakaszon mélyen fel volt marva az út, amit tisztességesen nem jelöltek táblával, ugyanis az az árokba volt belehajítva.

Mi már a baj megtörténte után értünk oda. A motor további használatra nem volt alkalmas, ugyanis a tank kilyukadt és egyéb sérüléseket is szenvedett a bal oldalán, úgy ahogy a vezetője is. A srác is szintén a VOLT-ra igyekezett, és szentül megfogadta, hogy ez sem szegi kedvét, most már még jobb indoka volt arra, hogy berúgjon!

Miután segítettünk a sérüléseit is ellátni, elváltak útjaink, de a sors keze ebben is benne volt: a hatalmas tömegben, ami a fesztiválon volt, mégis összehozott bennünket! Remélem komolyabb sérülése nem volt, ami szövődményekkel járt!

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük