fbpx
EseményekMotorokMotoros találkozóMotoros túraMotorozás

Új barátságok szövődtek az idei motoros bulikon is

lavmasin 19A 2016-os szezonunk olyan sűrű volt, hogy lehet arra sem emlékszem merre jártunk. Na jó, ez azért annyira nem fedi a valóságot.

Kezdjük, akkor a bulikkal, azaz motoros találkozókkal: megjártuk Jászboldogházát, Romhányt, Tiszaföldvárt, Jászszentandrást; voltunk Sopronban a VOLT Fesztiválon is, de természetesen (vagy nem) csak az Iron Maiden koncert miatt mentünk.

Összefoglalva, dióhéjban azért jók ezek a motoros találkozók, mert ilyenkor azt érezheti az ember, hogy egy közösség része.

lavmasin 29Sokan mennek csapatostól, egy-egy baráti társaság akár össze is haverkodhat, és még nagyobbá válhat a társaság. Nekem is van olyan személy szerint, hogy az ismeretséget éppen ott szereztem a motoros találkozón. Az is jó a motoros találkozókon, hogy szerveznek vetélkedőket, amikkel értékes nyereményeket is lehet nyerni. Engem például nagyon jó érzéssel tölt el, hogy az idei Griffes mocitalin, a női szkanderben 2. helyezést értem el.

A sok motor, a „feeling” magával ragad…, amikor végigtombolod egy általad kedvelt zenekar koncertjét, olyan emberek között, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te, azt szavakkal nem lehet leírni… ezeket érezni kell!!!

Mivel minden találkozóhoz és túrához vannak élmények, kiemelnék egyet, amikor is a VOLT Fesztiválra látogattunk el:

Eger-Sopron táv, nem kicsi, még autópályán sem. Volt az utunk során benzinkifogyásunk, és egy szerencsétlenül járt motoros társunk „pesztrálása” is. Sajnos a pályáról letérve, az egyik útszakaszon mélyen fel volt marva az út, amit tisztességesen nem jelöltek táblával, ugyanis az az árokba volt belehajítva.

Mi már a baj megtörténte után értünk oda. A motor további használatra nem volt alkalmas, ugyanis a tank kilyukadt és egyéb sérüléseket is szenvedett a bal oldalán, úgy ahogy a vezetője is. A srác is szintén a VOLT-ra igyekezett, és szentül megfogadta, hogy ez sem szegi kedvét, most már még jobb indoka volt arra, hogy berúgjon!

Miután segítettünk a sérüléseit is ellátni, elváltak útjaink, de a sors keze ebben is benne volt: a hatalmas tömegben, ami a fesztiválon volt, mégis összehozott bennünket! Remélem komolyabb sérülése nem volt, ami szövődményekkel járt!

 

CsamShop motoros pólók 2023 május

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x