CsajokMotoros csajok

Timcsi: Nem vagyok a száguldás híve

choppercsajszi2951Igazából fiút vártak, amikor megszülettem, de lány lettem, kicsit fiús természettel. Tehát azt mondhatom, hogy apukám nem bánja, hiszen kapott egy fiús csajt.

Fekete Tímea vagyok, és 18 éves. Azóta mióta édesapám megvásárolta az első nagy motorját – ez körülbelül négy éve lehetett -, na hát az óta teljesen a motorok szerelmese lettem. Elhatároztam, hogy minél hamarabb szerzek egy kisebb motort, és azon majd megtanulok vezetni.

Természetesen rengeteget mentünk motoros találkozókra és kiállításokra addig, míg el nem dőlt, hogy akkor milyen motort is szeretnék. Igazából első perctől kezdve jobban tetszettek a chopper motorok és hajtott a vágy, hogy az én kis városomban (Makón) megmutassam a vad choppercsajszi stílust. Álmom valóra vált, hiszen remek szüleim vannak… nem is kívánhatnék jobbakat.

2007 májusában megkaptam az én 125 cm3 Yamaha Virago-mat, a kis „virgácsot”. Első dolgunk az volt, hogy kissé megvadítsuk a hangját, és ahogy hazaértünk kivettük a kipufogóból a hangtompítót. Eddig legnagyobb élményem az volt, amikor májusban Makón motoros találkozó volt, és egyben felvonulás is. Nos hát az óta állandóan csak motorozni akarok.

Timcsi profilja

Nem vagyok a száguldás híve, nekem az a lényeg hogy épségben érjek oda, ahova szeretnék, betartva a sebességkorlátozást. Persze szívesen kipróbálnám a nagyobb motorok „száguldását” is. De szép sorjában évente-kétévente lecserélni a motort nagyobb köbcentire. Nehéz lesz megválnom a kis Virago-tól, de erre még nem is gondolok, hiszen még teljesen új. Bár nagyon nehéz Hiszen a legnagyobb álmom egy Yamaha Drag Star vagy egy Yamaha Wild Star.

Saját motor teszt: Yamaha XV 535 Virago 1993

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

chopercsajszi2929Nem ijedek meg attól, ha véletlen csinosan kell megjelennem valahol, és úgy menjek motorozni, hiszen bátran ráülök szoknyában is a Yamahámra. A motor számomra az élet. Amikor megyek, kitisztul az agyam, elszállnak a gondjaim és felfrissülten, teli energiával térek haza. A mottóm: „magyar égen magyar Isten, motorosnak párja nincsen”.

Balesetmentes motorozást kívánok mindenkinek!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük