fbpx

Életek másodpercekért

MotoGpkonyv 2007Itt a tavalyi sikerkönyv folytatása, amiben fantasztikus történeteket olvashattok a MotoGP világbajnokság résztvevőiről és a háttérben zajló sportpolitikai csatározásokról.

Az író, Budur Gabriella Magyarország egyetlen akkreditált MotoGP szakújságírója, idén sem kímélte a versenyzőket és megpróbált minden fontos információt kiszedni belőlük.

A könyvből válaszokat kaphattok olyan kérdésekre, mint például mi az oka annak, hogy a világ legnézettebb versenysorozatán több csapat is anyagi gondokkal küzd, vagy hogy ki fizetheti ki Valentino Rossi 112 milliós adótartozását. Dani Pedrosa őszintén beszél arról, hogy hol rontotta el a HRC a fejlesztéseket, és megtudhatjátok, miért mondta azt Carlos Checa fél órával azután, hogy kipróbálta az új nyolcszázast, hogy tudta, nagy baj van a fejlesztésekkel és erről a japánoknak is szólt. Szembeállítottuk Stonert és Rossit. Vajon valóban nem tudja elfogadni Rossi, hogy ismét alulmaradt?

A könyvben az egyik főszerepet természetesen Talmácsi Gábor kapta, akit a könyv megjelenését követően remélhetően világbajnokként ünnepelhetünk. Az író a futamok többségét egy versenyző szemszögéből kíséri végig, közben átvilágítva a pilóták magánéletét, így a beszámolók azt az érzést keltik az olvasóban, mintha személyesen követhették volna végig Nicky Hayden, Tóth Imre, a Rizla Suzuki csapat vagy Antony West életét a versenyeken. Mindezt fűszerezve soha nem látott privát és gyerekkori képekkel.

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

4 1 vote
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x