EseményekHírekMotorokMotoros találkozóMotorozás

Találd meg éjszaka a sátrad a motoros találkozón „sátorkereső appal”!

sator ejszaka motoros talalkozoGondolj bele, éjszaka van, benned van pár feles, no meg jó néhány sör. A koncert után, amit hallani akartál, elkezdesz botorkálni a sötétben. Egy ideje már úton vagy…

Kezd eljutni a tudatodig, hogy már jó ideje bolyongsz. Túl régóta… Valami nem stimmel! Már oda kellett volna érned a sátradhoz, ahol ájultan eshetsz bele a hálózsákodba.

Hívogat a sátor nyugalma, ahol vár a füldugó, ami segít kiszűrni, vagyis enyhíteni a külvilág hangos zajait. De hol a sátoooor?!

Miért nem jegyezted meg valamiről? Hamarabb kellett volna erre gondolnod! Legközelebb már okosabb leszel és odafigyelsz a részletekre, mert még egyszer nem fogsz így járni! De még mindig nincs meg a sátooor!!!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Én már voltam ilyen helyzetben, persze idővel meglett az a sátor, de hogy ezt megelőzzük, a modern technikát most már segítségül hívhatjuk!

Az okostelefonra le kell tölteni az úgynevezett sátorkereső alkalmazást, mely GPS-el van felszerelve. Előre be kell programozni a sátor helyét, sőt még fotót is csatolhatunk hozzá, s éjszaka csak elő kell vennünk a telefonunkat és hamar „hazatalálunk”.

Azt zárójelben említeném meg, hogy mi van akkor, ha lemerül a telefon… De erről inkább ne beszéljünk!

Forrás: Travelo.hu

Fotó: Daily Mail

Használtál már ilyen appot? Esetleg használnál a jövőben?

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük