HírekEseményekMotoros túra

Szemétszedés quaddal a ZÖLDEBB környezetért – VIDEÓVAL!

Quad Action Concept Hungary SzemétszedésNem csak a motorosok, a quadosok is jó emberek, bármit tart is róluk a közhiedelem. Azért, mert szeretik a négykerekűvel járni a természetet, nem akarják feltétlenül lerombolni azt, hanem még sokáig szeretnék élvezni eredeti szépségében. Ami legjobban zavarja őket a túráik során, a sok szemét. De most tesznek ellene.

A Kecskemét melletti Ágasegyházán található a Quad Action Concept Hungary telepe. A vállalkozás quados túrák szervezésére szakosodott. Ők azonban nem azokat a quadosokat képviselik, akik bütykös gumival csapatva lerombolják a környezetet és elpusztítják a védett növényzetet. Ők azok, akik az erdei ösvényeken hajtva szeretik/szeretnék megcsodálni a természet szépségeit.

A túráik során azonban rengeteg szeméttel, illegális szemétlerakóval találkoznak, ami sajnos jelentősen rontja az összképet. De jött az ötlet, hogy akár tehetnének is ez ellen, a flottában található automata váltós, 450 ccm-es Can-Am Outlander quadok éppen alkalmasak a szemétszedésre, így önkéntes munkába kezdtek.

Első alkalommal 2021. április 11-én szerveztek quados szemétszedő túrát a ZÖLDEBB Ágasegyházáért. Az akció remekül sikerült. A három csoportba szerveződött 24 önkéntes az Ágasegyháza és Ballószög között összegyűjtött szemetet az egyik quad mögé kötött utánfutóval és még két másik járművel szállította el a közeli szeméttelepre.

A munka után a résztvevőket bográcsban főtt marhapörkölt várta, és a finom ebéd mellett tovább szőtték az ötletet, hogyan tudnák megakadályozni, hogy a szemét ismét felhalmozódjon a környéken.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A szervezők szeretettel várják a Csajok Motoron tagjait a következő Szemétvadász portyára május 15-én, szombaton 10-kor. Ebédre vaddisznó pörkölt lesz. Jelentkezni a Quad Action Concept Hungary weboldalán lehet.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük