HírekMotorokMotorozás

A motorosok jó emberek: Templars Against Child Abuse

Templars Against Child Abuse HungaryMagyarországon még kis létszámmal működik a nemzetközi Templars Against Child Abuse szervezet, amelynek célja a bántalmazott gyermekek védelmezése.

A Templars Against Child Abuse (Templomosok a Gyerkbántalmazások Ellen) szervezet az, amely alapján a Szelíd Motorosok a zaklatások ellen csapat alakult Magyarországon. Nagy különbség azonban, hogy a Szelíd Motorosoknál nincs hierarchia, ott mindenki tag. Az alapítóknak egy kicsit több szavuk van, de kikérik maguknak, ha főnöknek nevezzük őket.

Habár a TACA nem MC, mégis hasonlóan működik a klasszikus motoros klubokhoz, ami a tagfelvételt, a hierarchiát illeti. A szervezetet Dániában alapították 2010-ben, és azóta Európától Amerikáig sok országban jelen vannak a gyermekeket védelmező motoros lovagok.

A csoport 1/3 templomos lovagrend, 1/3 motoros klub (nem MC), és 1/3 jótékonysági szervezet.

Magyarországon még kis létszámmal működünk. Főleg gyermekeket védelmezünk, illetve most van egy olyan projekt (ha enyhül a COVID mizéria), hogy iskolásoknak prevenciós előadásokat fogunk tartani. Ugyanis hiába mondják a szülők, mondják a tanárok, de elmegy a gyerekek füle mellett, hogy a drog nem jó, és egymás bántása nem cool. Ha ugyanezt egy motoros mondja, az jobban megragad a gyerekekben, és jobban megfogadják, mert a motoros az egy követendő példa sok gyerek számára.

Amíg elérjük a kellő létszámot, addig támogatunk kezdeményezéseket, támogatásunkról biztosítjuk az embereket, igyekszünk nyilvánosságot szerezni. Van olyan projekt is, hogy játszótereknél sétálunk/motorozunk a mellényben, hogy lássanak minket minél több helyen.

Ha szeretnél még többet megtudni a csoportról, lépj be a Templars Against Child Abuse Hungary Facebook csoportunkba!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük