EseményekMotoros túra

Születésnap western hangulatban

baja team 15 32Már télen tervezgették a tagok a BajaTeam Motoros Baráti Kör 15. születésnapját. A helyszín kiválasztásakor a társaság a Császáron lévő Henrixcity mellett döntött.

Tavaly már jártunk Császáron az egyik túra alkalmával, és mindannyiunknak nagyon megtetszett a hely. Egy igazi deszkából épült western város.

Május 27-én, az esemény napján Baján délelőtt 1/2 10-től gyülekeztek a meghívottak. Mivel elég sok motor indult útnak (kb. 40), ezért a fiúk három csoportra osztották a társaságot, hogy a forgalomban akadálytalanul haladhassunk, és mi se tartsunk fel másokat. Minden csoportot egy BajaTeam tag vezetett, és kettő zárt. Így probléma mentesen, két megállóval tettük meg a 200 km-es utat.

Útközben csatlakoztak hozzánk más meghívottak is, ezért Császárra már közel 50 motor gördült be. Parkolás, welcome drink, alvóhelyek elfoglalása. (Volt, aki a rabszállító kocsit választotta.) Mindenkit magával ragadott a hely varázsa, rengeteg itt a látnivaló.

A vadnyugati hangulatot fokozta az az előadás, amit végig nézhettünk. Kocsmai verekedés, pisztoly párbaj, akasztás…

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

Ezúttal nemcsak a csapat volt szülinapos, hanem a Road Captain is, tehát – nem mindennapi módon – őt is felköszöntöttük. Vendéglátónk – Henrik – profi munkájának köszönhetően remek volt a vacsora, és a reggeli is.

 

A jó hangulatot a Tres Hombres zenekar biztosította. Szerintem mindenki nagyon jól érezte magát!

Vasárnap délelőtt a Baja felé tartó társaság egy szép nagy csapatot alkotva motorozott haza.

baja team 15 37baja team 15 37baja team 15 37baja team 15 37baja team 15 37

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük