fbpx

Shayna Texter-Bauman az Indian Motorcycles gyári Flat Track versenyzője

Shayna Texter-Braun Indian Motorcycles Flat Rack versenyzőAz Indian Motorcycle Racing egy hihetetlenül sikeres idényt követően hivatalosan is felvette a 2022-es AFT SuperTwins gyári versenycsapatába az AFT Singles legtöbbet nyert versenyzőjét, Shayna Texter-Baumant.

Egy izgalmas 2021-es American Flat Track (AFT) szezont követően a regnáló ötszörös gyári bajnok Indian Motorcycle Racing versenycsapatához tavaly novemberben csatlakozott Shayna Texter-Bauman. A szerződéssel az Indian Motorcycle az AFT Singles legtöbbet nyert versenyzőjét az Indian Motorcycle Wrecking Crew harmadik tagjaként üdvözölte – csatlakozva férjéhez, a kétszeres SuperTwins bajnokhoz, Briar Baumanhoz és a 2021-es AFT SuperTwins regnáló bajnokához, Jared Meeshez.

Shayna Texter-Bauman egy Indian FTR750-es motorkerékpár pilótákaként áll a gyári csapat boxába. A csapat veetője Dave Zanotti, a csapat szerelője pefódig a korábbi AFT bajnok Jake Johnson.

Texter-Bauman nem titkolt célja az AFT SuperTwins-ben, hogy új utakat törjön a női versenyzők számára. 2022 végére ő szeretne az első női versenyző lenni, aki AFT Twins vagy SuperTwins dobogóra állhat, és megnyerhet egy AFT versenyt a sportág elsőszámú osztályában.

Az Indian Motorcycle új videósorozatában a motorkerékpáros világ “First Movers”-eit ünnepli. A sorozat második epizódjában Shayna Texter, az Indian flat track versenyzője szerepel. A Singles osztály óriása, aki a SuperTwins osztályba lépett, az első nő, aki az Indian Motorcycle Racing gyári motorosa lett.

Shayna Texter igazi úttörő

Az American Flat Track egyedüli női versenyzőjeként Texter domináns karriert futott be az egyéni kategóriában, a legtöbb egyéni győzelmet aratva az AFT történetében. A sikerek ellenére azonban továbbra is még magasabb célokat és törekvéseket tűzött ki maga elé azzal, hogy egy új osztályba és kihívásba vágott bele.

Az egyéb elsőségek hosszú listája mellett Texter az első nő a történelemben, aki gyári versenyzői állást szerzett az Indian Motorcycle Racingnél, és a SuperTwins első osztályában versenyez, ahol csapattársa férje, Briar Bauman mellett és ellen versenyez.

Amerika első motoros cégeként az Indian Motorcycle egy különleges videósorozattal ünnepli a “First Movers”-t és azokat, akik nyomot hagytak a motorozásban. Ebben a második epizódban az Indian Motorcycle elismeri Shayna Textert, ünnepli korábbi sikereit, miközben dokumentálja a SuperTwins osztályban való teljesen új kihívásait.

 

Forrás

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x