HírekMotorbemutatóMotorok

A Karazy Horse egyedi Indian-tépített egy walesi rocksztárnak – VIDEÓVAL!

RAGE Indian Sport Chief Krazy Horse Richard Jones (Stereophonics)Az Indian Motorcycle és a Krazy Horse bemutatja a ‘RAGE’ – a The Stereophonics walesi rockzenekar basszusgitárosának, Richard Jonesnak épített egyedi Indian Sport Chiefet.

A ‘RAGE’ a Jones saját tervezésű elemeit ötvözte a hagyományos gyártási módszerekkel a brit megjelenés érdekében. A brit utakhoz és vezetési stílushoz illő teljesítménymódosításokat alkalmazva, agresszív megjelenésével méltó a nevéhez.

A Krazy Horse, az Indian Motorcycle régi partnere, 28 éve épít egyedi motorkerékpárokat, és megbízható munkatársakkal együttműködve a világ legjobb egyedi Indian motorkerékpárjait készíti. A “RAGE” építési koncepciójának részeként a csapat arra törekedett, hogy ahol csak lehetett, hagyományos módszereket használjon, beleértve a kézzel homokba öntött részletelemeket, amelyek Richard Jones személyes történetéhez kapcsolódnak, és visszautalnak az Egyesült Államokban nemrégiben épített “Forged” Sport Chief sorozatra.

Paul Beamish, a Krazy Horse ügyvezető igazgatója így mesélt a projektről: “El vagyok ragadtatva attól, hogy ez a motor ilyen rövid idő alatt összeállt, nem tudtuk volna megcsinálni a fantasztikus partnereink nélkül, akik mindig kihúznak minket a bajból. És mint mindig, most is a Krazy Horse csapat elkötelezettsége tette ezt lehetővé.”

Richard Jones, a Stereophonics alapító tagja egy hagyományos dél-walesi bányászfaluban nőtt fel, és apját követve az acélgyárban dolgozott, mielőtt a zenei életben nagyot alkotott volna. Mivel már 11 éves korában elkezdett motorozni, a motorkerékpárok mindig is részei voltak Jones életének, ahogyan a tetoválások is, amely dizájnelem személyes kapcsolatot teremtett az építéssel.

Az Indian Motorcycle bemutatta az új powercruisert, a Sport Chiefet

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

“Ez az egyik szenvedélyem, a motorozás. Teljesen máshová visz el” – mondta Jones. “Paul megkérdezte, hogy van-e olyan képanyagom, amit felhasználhatnának a motorkerékpár tervezésénél. És rögtön eszembe jutott, hogy minden egyes turnénk alkalmával tetoválási motívumokat készítek a pengetőimre, és egy Pikk Ász dizájnú koponyás kártyát választottam. Nagyon jó volt megtudni, hogy ezt a dizájnt hagyományosan kézi homoköntéssel fogják elkészíteni, és hogy láthatom, ahogy ez megtörténik. Számomra az öntödében való tartózkodás visszavitt a tizenéves koromba, mivel a dél-walesi acélgyárban dolgoztam. Nagyon inspiráló tudni, hogy az emberek még mindig alkalmazzák ezeket a hagyományos technikákat, és Paul-lal és csapatával dolgozni zseniális volt.”

Folytatva a hagyományosan kézzel készített elemek témáját, Adrian Smith, a Buckland Automotive Engineering cégtől kapott megbízást egy egyedi, az első gumiabroncs köré tekeredő, a drag bake-eket idéző stílusú haspáncél elkészítésére. A kézzel vert és egy másik korszakból származó hagyományos szerszámokat használó haspáncél három sajtolással rendelkezik, amelyek a fényszóró három LED-es lámpájába illeszkednek, olyan hangsúlyok, amelyeket a részletekért rajongók értékelni fognak.

rage indian sport chief krazy horse 6 rage indian sport chief krazy horse 5 rage indian sport chief krazy horse 4 rage indian sport chief krazy horse 1 rage indian sport chief krazy horse 9 rage indian sport chief krazy horse 8 rage indian sport chief krazy horse 2 rage indian sport chief krazy horse 12 rage indian sport chief krazy horse 3 rage indian sport chief krazy horse cimlap rage indian sport chief krazy horse 10 rage indian sport chief krazy horse 11 rage indian sport chief krazy horse 7

Az OJZ Engineering a hagyományos speciális csőmanipulációs és -gyártási készségeiket is bevetette, hogy egy egyedi 2 az 1-ben teljesítményű kipufogót építsen, amely hagyományos megafon stílusú, minőségi hajlításokkal, gyönyörű hegesztési varratokkal.

A Wunderkindtől származó minőségellenőrző alkatrészek, a Pageant Paint elegáns festése és a BamBam által a nyeregre festett Rich Jones Ace of Spades design, a “RAGE” az Indian Sport Chief egyedülállóan brit interpretációjaként tűnik ki, és ismét rávilágít az új Indian Chief termékcsalád hatalmas testreszabási lehetőségeire.

‘RAGE’ Indian Sport Chief műszaki adatai

 • Egyedi 2 az 1-ben teljesítményű kipufogó az OJZ Engineering-től.
 • Billet teljesítményű légszűrő
 • Egyedi motorházfedél rejtett hűtőrácsokkal a Buckland Automotive Engineering-től
 • A Krazy Horse által tervezett homoköntvény alumínium oldalsó burkolatok
 • Egyedi, Rich Jones által ihletett, homokba öntött alumínium derby borítás
 • Sportfestés a Pageant Paintwork-től
 • Kézzel festett ülés Rich Jones tetoválási mintájával, amelyet BamBam festett.
 • A sárvédőbe és a hátsó sárvédőbe áthelyezett jelzők
 • A Wunderkind további alkatrészei a következők:
  – kormánymarkolatok
  – Kuplung és fékkarok
  – Főfékhenger burkolatok
  – Lábtartók és váltó

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük