HírekKultúraMotoros zene

Emlékszel még a Bring Met To Life-ra? Íme, rap nélkül!

Evanescence SynthesisBizony ám! Az Evanescence egykori, sőt mondhatni örök slágerét, a Bring Me To Life-ot újra feldolgozták, Amy Lee énekesnő örömére, rapelés nélkül.

November 10-én jelent meg az Evanescene együttes új lemeze, Synthesis címmel, amelyen két új dal kapott helyet, valamint a korábbi sikerdalok, nagyzenekaros betétekkel és elektronikával.

A Bring Me To Life gyönyörűen hangzik ebben a verzióban, és bevallom őszintén, nem szeretem a rapet, s régebben, amikor hallgattam ezt a dalt, mindig arra gondoltam, hogy kihagynám belőle Paul McCoy rapelését… Bárcsak így teljesülne minden, amit az ember kér!

Amy Lee énekesnő egyik interjújában elmondta, hogy eredetileg sem szerepelt a dalban a rapes rész, de akkor kompromisszumot kellett kötniük, s most végre úgy szól a dal, ahogyan elképzelték.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Evanescence Synthesis album

Forrás: Rockbook
Fotók: sydneyoperahouse.com; kerrang.com

Hallgasd meg!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük