fbpx

Sniffyction – hallgasd meg a budapesti rockercsajok új dalát!

sniffyction zenekarA 2013-ban alakult csajbanda első albumának előfutára, a They Say címet viselő dal, amelyet a Tomtom Stúdióban rögzítettek. Ütős, pörgős, nagyon rock!

A zenekar nem unatkozott az elmúlt évben, hiszen hazánkban és külföldön is koncerteztek, úton voltak, s dobost váltottak.

Mint már említettem, az első nagylemezük kiadására készülnek, ami hatalmas mérföldkő egy banda életében, hiszen elsősorban önmaguknak kell megfelelniük, ugyanakkor azt szeretnék, hogy a közönségnek tetsszen, amit nyújtani tudnak.

A They Say című dal szövegének alapkoncepciójáról így nyilatkoztak a Lángoló Gitárok oldalnak:

„… régebben többször is előfordult, hogy olyanokat feltételeztek és mondtak rólunk, amik egyáltalán nem igazak, például, hogy anyuci és apuci erőlteti a zenélést, ezért úgy írtuk le mintha ezek a dolgok tényleg így lennének. A zenei alapot Bori hozta, aztán kitalálta mindenki a saját részét.”

Forrás: Lángoló Gitárok
Fotó: Sniffyction facebook

És itt a They Say! Hallgasd meg!

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x